Μεγάλη συγκέντρωση της “Νίκης” στην κεντρική πλατεία

Μια αδιαμφισβήτητα μεγάλη συγκέντρωση δίχως τη στήριξη κομματικών μηχανισμών πέτυχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της "Νίκης για την Αγία Παρασκευή" Γιάννης Σταθόπουλος. Ο κος Σταθόπουλος χώρισε την ομιλία του σε τρία ουσιαστικά μέρη. Στο πρώτο εξήγησε το σύνθημα "να υπερασπιστούμε την κοινωνία" κάνοντας λόγο στις δύσκολες στιγμές που θα κληθεί να ζήσει ο κόσμος και στο ποιο μπορεί να είναι το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου με τη δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου και παντοπωλείου, την ειδική εκπτωτική κάρτα για άτομα με χαμηλά εισοδήματα και ανέργους, την ίδρυση γραφείου ευρέσεως εργασίας και μια φιλικότερη τιμολογιακή δημοτική πολιτική στα τροφεία των παιδικών σταθμών.

Στο δεύτερο μέρος ανάφερθηκε στο έτερο σύνθημα "να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή" και στο γιατί πρέπει να αλλάξει η πόλη. Έκανε λόγο για το δημαρχείο που δε χτίστηκε, για τον τομέα του αθλητισμού όπου η πόλη δαπάνησε αρκετά χρήματα δίχως να δημιουργηθεί ούτε ένας καινούριος αθλητικός χώρος, για το κολυμβητήριο, για τη συντήρηση και τη δημιουργία καινούριων παιδικών χαρών, το πρόβλημα των πεζοδρομίων, την ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου (τα οποία μπορείτε να ακούσετε και στο webradio και τη συζήτηση που είχαμε μαζί του) καθώς και τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς ξεχωριστά.

Στο τρίτο και τελευταίο τέλος παρουσίασε τους υποψηφίους της Νίκης στους οποίους χαρίστηκε και απο ένας ήλιος.

Άξια αναφοράς ακόμη η προειδοποίηση του Γιάννη Σταθόπουλου ότι το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου να μη διανοηθεί κανένα κόμμα να πανηγυρίσει τη νίκη της "Νίκης" αλλά αντίθετα επισήμανε ότι θα πρέπει να το γιορτάσουν όλοι οι κάτοικοι της πόλης καθώς η νίκη θα ανήκει σε αυτούς.

Νεότερη Παλαιότερη