Δυο λόγια σε σένα από την καρδιά μου

Φίλοι και φίλες

Γνωρίζω πόσο σας κουράζει αυτός ο προεκλογικός «βομβαρδισμός». Με τιμήσατε όμως με την ψήφο σας στις προηγούμενες εκλογές και αισθάνομαι την ανάγκη να σας απευθύνω 2 μόνο λόγια :

Το 2002 ήμουν Υποψήφιος Δήμαρχος με την οικολογικού προσανατολισμού ανεξάρτητη παράταξη «ΑΝΑΠΛΑΣΗ».

Το 2006 μαζί με τον Β. Γιαννακόπουλο και άλλες δημοκρατικές αυτοδιοικητικές προσωπικότητες ενώσαμε τις παρατάξεις μας «πόλη ζωής» και «ανάπλαση» και ιδρύσαμε τον νέο συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ». Θεωρώ λοιπόν ότι συνέβαλα στο να μας εμπιστευθήτε και να μας δώσετε την νίκη.

Την 4ετία που ακολούθησε προσπάθησα ν’ ανταποκριθώ στά καθήκοντα του Αντιδήμαρχου γεμάτος σχέδια , ιδέες και πολύ – πολύ δουλειά. Δεν βολεύομαι λοιπόν με όσα σας παραδίδουμε σήμερα. Επιθυμούσα περισσότερα και ποιοτικότερα. Θα πέφταμε όμως στό ίδιο λάθος άν μηδενήσουμε την προσπάθεια και το έργο που έγινε.

Σας ζητώ λοιπόν να ψηφίσετε την παράταξή μας μόνο για το συμφέρον της πόλης μας ! Γιατί αυτό που έχετε να διαλέξετε σ’ αυτές τις εκλογές είναι ουσιαστικά ένα :
Με Δήμαρχο τον Βασίλη Γιαννακόπουλο το έργο της Αγίου Ιωάννου που συνεχίζεται θα τελειώσει ! Ετοιμη είναι επίσης η κατασκευή της μεγαλύτερης ανάπλασης 8 km δρόμων με ποδηλατόδρομους στην «κάτω» γειτονιά.
Αντίθετα με όποιον άλλο Δήμαρχο η Αγίου Ιωάννου θα σταματήσει ! Στη θέση της θα ξανάρθουν αέναες συζητήσεις : Αλλοι ποδηλατόδρομοι , άλλες μονοδρομίσεις , άλλα , άλλους , άλλα..... Ατέλειωτες κουβέντες και έργο μηδέν !

Αγαπητοί συμπολίτες έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην πορεία πρός την δημιουργία ή την επιστροφή της στην απραξία. Δεν σας ζητώ συνεπώς να ψηφίσετε και πάλι την παράταξή μας γιατί επικροτώ όλες τις πολιτικές που ακολουθήσαμε. Είμαι ο τελευταίος που θα ισχυριστώ ότι υπήρξαμε αλάνθαστοι...Εξ’ άλλου νομίζω ότι είχα το θάρρος να τηρήσω κριτική στάση και να παραιτηθώ , για έναν ολόκληρο χρόνο , απο την θέση του Αντιδήμαρχου δίνοντας την μάχη ν’ αρχίσει και να ολοκληρωθεί το έργο της Αγίου Ιωάννου. Πάντα όμως έχω γνώμονα την ενότητα της παράταξης και το συμφέρον της πόλης που υπηρετούμε.

Αν εκτιμάτε λοιπόν το έργο , τις γνώσεις , τις ιδέες και το ήθος μου ενισχύστε και την δική μου υποψηφιότητα για να συνεχίσω -μαζί με όλη την παράταξη- την δημιουργία. Δώστε μου τη δύναμη να συμβάλλω πιό αποφασιστικά στην αποτελεσματικότητα , την αξιοκρατία και την διαφάνεια.

Ας δώσουμε με την ψήφο μας την χαριστική βολή στο «φάντασμα της απαξίας». Ας εργαστούμε όλοι μαζί για ν’ αλλάξουμε την Αγία μας Παρασκευή υπέρ του περιβάλλοντος , του πεζού και της αισθητικής !




Μιχάλης Γριβέας
Νεότερη Παλαιότερη