αναρτηση

Τελικά όλοι οι υποψήφιοι ξεκινούν με το ΔΕΞΙ και στο τέλος καταλείγουν με το αριστερό, γιατί;
Υπάρχουν πολύ λόγοι, ένας βασικός είναι ότι δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και όταν βλέπουν την πραγματικότητα αρχίζουν να μαζεύουν τις διάφορες εξαγγελίες-κορώνες και να κάνουν άλλα.
Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι δεν τα πιστεύουν θέλουν μόνο την ανάδειξή τους από φιλοδοξία και μόνο (βλέπε πολιτικούς με ύφος 100 καρδηναλίων).
Ένας τρίτος λόγος είναι απλά λίγοι για αυτη τη δύσκολη αποστολή, φοβούνται να βάλουν το στήθος τους μπροστά να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και συμβιβάζονται.
Γι αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους καλώ από την μεριά μου τους συμπολίτες μου στην Αγία Παρασκευή να ψηφίσουν υποψηφίους που ξέρουν ότι θα βγουν μπροστά άσχετα κομματικών πεποιθήσεων για το καλό της πόλης ας κάνουμε ένα βήμα μπροστά για το καλό όλων.
Όσοι κατοικούμε σ' αυτή την πόλη καλό θα είναι να στηρίξουμε ένα συμφέρον το συμφέρον των παιδιών μας και όχι το προσωπικό

Δεν θέλω να φανεί ότι κάνω κύρηγμα αλλά ας γυρίσουμε να κοιτάξουμε τα παιδιά μας στα μάτια και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την σωστή απόφαση, ας μην απογοητεύομαστε υπάρχει το αύριο δίπλα μας.

Σας ευχαριστώ

Μανώλης Γιαλουρής
Νεότερη Παλαιότερη