Γεγονός ο νέος πολιτικός σχηματισμός στην Αγία Παρασκευή

Είδηση βόμβα έβγαλε η σημερινή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία που διοργάνωσε το πνευματικό κέντρο. Τέλος στη Συνεργασία Πολιτών με δημιουργία νέου σχηματισμού με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο. Στο νέο συνδυασμό θα μετέχει και ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ ο οποίος -και αυτό είναι προς τιμή του- αποφάσισε ενεργό φανερή συμμετοχή και όχι κίνηση στο σκοτάδι. Κάτι που είχαμε επισημάνει στο webradio. Επίσης στο νέο σχηματισμό θα μετέχει κι ο γιος του τέως δημάρχου Αντώνη Σιδέρη.


Επίσης αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε ως προς τι θα πράξει ο αντιδήμαρχος των οικονομικών υπηρεσιών είναι αυτό που είδαμε. Τον είδαμε να μιλάει και με τους μεν και με τους δε, πράγμα που ενδεχομένως να μεταφράζεται στο ότι ακόμη ζυγίζει τις κινήσεις του. Βέβαια τα πρόσωπα της νέας παράταξης θα φανερώσουν αν όντως έχουμε κάτι νέο ή απλά αλλαγή ονόματος.

Τέλος να σας μεταφέρουμε ότι η εταιρεία MARC διηξήγαγε μεγάλη τηλεφωνική δημοσκόπηση σχετικά με τις εκλογές στην πόλη μας. Έχουμε μια πληροφόρηση ως προς το αποτέλεσμα, την οποία όμως δε σας μεταφέρουμε μέχρι να την επιβεβαιώσουμε. Αν ευσταθεί το αποτέλεσμά της, τότε αυτοί που κοιτάζουν πέρα από τις γραμμές θα πρέπει να εκτιμήσουν τη συμπεριφορά του τρίτου στο β' γύρο, η οποία αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.
Νεότερη Παλαιότερη