Xαλάνδρι: Έκλεψαν σπίτι αστυνομικού και αφαίρεσαν τον οπλισμό του


Ποδαρικό με άσχημες εξελίξεις, έφερε η χαραυγή της νέας χρονιάς, για νεαρό αστυνομικό, καθώς κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του στα Βόρεια Προάστια στο Χαλάνδρι, και του αφαίρεσαν τον οπλισμό του, και τα χρήματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», μέλη συμμορίας, το απόγευμα της Κυριακής (2/1), αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι 1ου ορόφου, πολυκατοικίας στην οδό Χρυσανθέμων, στο Χαλάνδρι. Οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, και μπήκαν στο διαμέρισμα. Ανενόχλητοι έψαξαν όλα τα δωμάτια, ώσπου εντόπισαν σε μια ντουλάπα το χρηματοκιβώτιο του υπαρχιφύλακα.

Με διαρρηκτικά εργαλεία το άνοιξαν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφαίρεσαν το υπηρεσιακό του πιστόλι, τρείς γεμιστήρες με 30 φυσίγγια και χρήματα. Οι δράστες εγκατέλειψαν το διαμέρισμα και η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον 33χρονο αστυνομικό, όταν επέστρεφε στο σπίτι του, στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Το θύμα ενημέρωσε για την διάρρηξη τους συναδέλφους του, συνελήφθη για την απώλεια του οπλισμού, και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Η Ασφάλεια Χαλανδρίου που ερευνά την κλοπή, αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων και σπιτιών, που πιθανότατα να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των κακοποιών πριν και μετά την διάρρηξη.

lawandorder.gr 

 

Νεότερη Παλαιότερη