Γιώργος Οικονόμου: Θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα και στις ευθύνες τους

Οι καλοθελητές που αποπειράθηκαν να συντάξουν μια νέα "απάντηση" για λογαριασμό της κ. Δάβαρη την εκθέτουν πολλαπλώς, όχι μόνο γιατί αδυνατούν να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημα, αλλά και επειδή προσπαθούν με το γνωστό θράσος που τους διακρίνει να "πουλήσουν πνεύμα και επιστήμη ".
         
Αντί να σπαταλούν τον χρόνο τους σε  πολιτικές ανοησίες και φιλοσοφικές αναζητήσεις ερμηνείας των κοινωνικών φαινομένων, διανθισμένες με αρλούμπες και γελοιότητες, καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουν ότι διοικούν και έχουν ευθύνες και υποχρεώσεις. Μία από αυτές είναι να δέχονται κριτική και να απαντούν στις ερωτήσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που εκπροσωπούν δημότες αυτής της πόλης. Αυτό, άλλωστε, επιβάλλει η δημοκρατία και ο σεβασμός στον θεσμικό ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών παρατάξεων.
        
Όταν  τους απευθύνουμε δημόσια ερωτήματα για τριτοκοσμικές εργασιακές συνθήκες, για επιβαρυντικές εκθέσεις του τεχνικού ασφαλείας, για την υγεία των εργαζομένων και την μη χορήγηση των ΜΑΠ, για επικίνδυνα και καρκινογόνα υλικά,  για ελέγχους αρμοδίων υπηρεσιών και επιβολή προστίμων, για αυθαίρετες κατασκευές,  για σοβαρές περιβαλλοντικές παραβάσεις και για προανάκριση της δικαιοσύνης, είναι ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.
         
Αν συνεχίσουν να σφυρίζουν αδιάφορα υπάρχει τρόπος να προσγειωθούν στην πραγματικότητα και στις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.


ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη