Φιλανθρωπική δράση από τους "Αλλάζουμε" σε συνεργασία με τους φορείς «Αλληλεγγύη» & «Δεσμοί Αλληλεγγύης»

H δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Αλληλεγγύη» και τον οργανισμό «Δεσμοί Αλληλεγγύης», προγραμματίζει δράση στήριξης της  «Κιβωτού του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, μέλη των παραπάνω φορέων θα βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης (βλ. σχετικό πίνακα), με ειδικά τραπεζάκια, συγκεντρώνοντας τις συνεισφορές των συνδημοτών προκειμένου να στηριχθεί το φιλάνθρωπο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» για τα απροστάτευτα παιδιά.

Παράλληλα, οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» θα προσφέρουν στην «Κιβωτό του Κόσμου» τρόφιμα για τα παιδιά που φιλοξενεί.

Αναφερόμενος στη δράση αλληλεγγύης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γιάννης Μυλωνάκης, σχολίασε:

«Αυτές τις γιορτινές μέρες ο καθένας μας επιζητεί να τις περάσει όσο το δυνατόν ομορφότερα, περιστοιχισμένος από ανθρώπους που αγαπά. Υπάρχουν όμως συνάνθρωποί μας που στερούνται αυτής της χαράς. Ανάμεσά τους και τα απροστάτευτα παιδιά που φιλοξενούνται στην "Κιβωτό του Κόσμου", τα οποία και σκοπεύουμε να ενισχύσουμε μέσα από τη δράση αλληλεγγύης που προγραμματίζουμε.

Σας περιμένουμε τις επόμενες μέρες να επισκεφτείτε ένα από τα σημεία στα οποία θα βρίσκονται μέλη των ομάδων που συμμετέχουν στη δράση, προκειμένου να προσφέρετε ο καθένας ό,τι μπορεί για να κάνουμε λίγο ομορφότερες αυτές τις γιορτινές μέρες για τους μικρούς φίλους μας στην "Κιβωτό του Κόσμου".

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Συλλόγου «Αλληλεγγύη», Βασίλη Σαββίδη και την αντιπρόεδρο και... ψυχή των "Δεσμών Αλληλεγγύης", Κωνσταντίνα Μανωλοπούλου, για τη σημαντική στήριξή τους στη δράση μας.

Όταν οι δυνάμεις ενώνονται για καλό σκοπό, το αποτύπωμα στην κοινωνία δεν μπορεί παρά είναι θετικό. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά σε όλους».





Νεότερη Παλαιότερη