Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνίας Βασίλης Γιαννακόπουλος στην εκδήλωση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στους νέους

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνίας και πρώην ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος παραβρέθηκε μαζί με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γιάννη Κεχρή και το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση, στις 22/11/2021, του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ» στην Αγία Παρασκευή.

Στην εξαιρετικά επίκαιρη συζήτηση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία των νέων, ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν η παρέμβαση-ομιλία  του ψυχίατρου, Δρ. Χάρη Καραμπέτσου, με θέμα:  «Μιλώντας με τα παιδιά μας, μέσα από τις συγκρούσεις της εφηβείας, για την ταυτότητα την ικανότητα και τις αναγκαίες αμοιβαίες αλλαγές στη ζωή μας». 

Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε πως ήταν "ιδιαίτερα συγκινημένος για το ρόλο που διαδραματίζει εδώ και 20 χρόνια το Κέντρο Πρόληψης «Αργώ» που ιδρύσαμε με τον αείμνηστο Σταύρου Κώτση" και έδωσε τα συγχαρητήριά του για την πρωτοβουλία στην Γεωργία Πίσπα, Πρόεδρο του Κέντρου, στον Νικόλαο Ζόμπολα, Αντιδήμαρχο Νεολαίας και στον Θεόδωρο Μπουρλιάσκο από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Παρόντες στην εκδήλωση η Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων του Υπουργείου Υγείας Μίρκα Κουλουμπή, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Έφη Καψοκεφάλου, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Κωβαίος και Διονύσης Λέκκας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νικόλαος Παναγόπουλος, ο Γυμνασιάρχης και Δημοτικός Σύμβουλος Δρ. Ιωάννης Δερματάς, ο Υποδιευθυντής του Α΄Λυκείου Αθανάσιος Μπαλάσκας, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κωνσταντίνος Ντάβος και η Γενική Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Αναστασία Γιαννάκη.

Από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων παραβρέθηκαν η Πρόεδρος Μαρία Ξυνογαλά και τα μέλη της διοίκησης Αγγελική Γκουντάρα, Τίτη Τσιαμπίρα, Γιώργος Νεκταρίδης και Φαίη Βαζούρα.


 

Νεότερη Παλαιότερη