Το νέο Δ.Σ. του ΓΣΑΠ

 


Αρχαιρεσίες στον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής - ΓΣΑΠ


Την Κυριακή 31.10.21 διεξήχθη η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΑΠ και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ , σύμφωνα με το καταστατικό του.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, ως κατωτέρω: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ             
Ευάγγελος Κακοσούρης  

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ      
Ιωάννης Κανιστράς

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Καράμπελας

ΤΑΜΙΑΣ                 
Θεοδώρα Βαγενά

ΜΕΛΟΣ                  
Ευστράτιος Συρίγος

ΜΕΛΟΣ                  
Εμμανουήλ Δασκαλάκης

ΜΕΛΟΣ                  
Δημήτριος Αλεξάνδρου

Πέρα από την ανανέωση με την είσοδο νέων μελών στο ΔΣ, να σημειωθεί η ομόφωνη εκλογή του Βαγγέλη Κακοσούρη ως νέου προέδρου του ΓΣΑΠ, ενός έμπειρου και παλιού στελέχους του Συλλόγου. Ο απελθών πρόεδρος Γιώργος Καράμπελας δεν υπέβαλε υποψηφιότητα για την επανεκλογή του στην θέση του προέδρου, αλλά μόνο υποψηφιότητα για μέλος στο νέο ΔΣ, στο οποίο ομόφωνα εκλέχτηκε στην θέση του Γενικού Γραμματέα.

Η δημοκρατική ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΓΣΑΠ, σε κλίμα ομοφωνίας και απόλυτης συναίνεσης, σηματοδοτεί το υψηλό πολιτισμικό επίπεδο που έχει κατακτηθεί από τον Σύλλογο με τον τρόπο λειτουργίας του τα τελευταία χρόνια και με την παρουσία του στο κοινωνικό και αθλητικό γίγνεσθαι της Αγίας Παρασκευής.

Ακόμα, με την αθλητική και αγωνιστική του δράση, έχει καταξιωθεί στον χώρο της καλαθοσφαίρισης και στους αθλητικούς οργανισμούς (ΕΟΚ, ΕΣΚΑ, αλλά και πανελλαδικά), ως ένα ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο με ακτινοβολία αθλητικού ήθους και με ιδιαίτερο κύρος .

Αυτά τα χαρακτηριστικά του Συλλόγου είναι βέβαιο ότι το νέο ΔΣ, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο και την αμέριστη στήριξη από τον απελθόντα, θα τα διατηρήσει και θα τα επαυξήσει προς όφελος του αθλητισμού των κοριτσιών και των γυναικών της πόλης μας γενικότερα και της καλαθοσφαίρισης ειδικότερα.


Νεότερη Παλαιότερη