Αγία Παρασκευή η πόλη μας: Οι εικονικές πραγματικότητες του τέως δημάρχου

Ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, κατά τη διάρκεια της θητείας του, είχε την τάση να παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα για το δήθεν «έργο του». Βέβαια, μόνο αυτός το έβλεπε. Οι πολίτες δεν το είδαν (τι να δουν άλλωστε) και του έδωσαν το μήνυμα που μάλλον όμως δεν έλαβε.

Το ίδιο, μια φαντασιακή κατάσταση, προσπαθεί να περάσει και για την ανάπλαση του αθλητικού χώρου του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης». Μετά την ανακοίνωσή μας για τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την προχειρότατη μελέτη που συνέταξε, με νέα ανακοίνωσή του ενώ μας  επιβεβαιώνει πανηγυρικά, προσπαθεί να μας διαψεύσει! Αυτό, μόνο ο κ. Σταθόπουλος θα μπορούσε να το κάνει. Εάν αυτά που λέμε δεν είναι αληθή, τον καλούμε να δημοσιεύσει την μελέτη του (που την έχει) για να δουν όλοι την πραγματικότητα, η οποία θα διαπιστώσουν πως διαφέρει από εκείνη του τέως δημάρχου. Ας μας δείξει, ας πούμε, κάτι απλό: Τα σχέδια που προβλέπονταν οι τουαλέτες των επισκεπτών (κοινές και για ΑΜΕΑ). Ή τα σχέδια της γραμμογράφησης για να είναι το γήπεδο πολυλειτουργικό. Πέραν αυτού, με όσα γράφει αποδεικνύει και την άγνοιά του. Υπήρχαν, λέει, τέρματα-δοκάρια και γι΄αυτό δεν πρόβλεψε για άλλα. Θα εννοεί μάλλον τα σκουριασμένα σιδερένια τα οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια και έπρεπε οπωσδήποτε να αντικατασταθούν. Επίσης, λέει, ότι δεν πρόβλεψε σύστημα διαβροχής γιατί, λέει, ο πλαστικός χλοοτάπητας δεν την χρειάζεται. Μάλλον έχει πλήρη άγνοια του τι σημαίνει συντήρηση του γηπέδου και το τι προβλέπεται. Δεν είναι καινούργιο αυτό, μια ολόκληρη πενταετία είχε πλήρη άγνοια για τα θέματα της πόλης.  Ας μην μιλήσουμε για το ρεύμα που δεν είχε συνδέσει στον ηλεκτρικό πίνακα 5 χρόνια και το οποίο, λέει, έφερε με εναέριο καλώδιο, προφανώς επικίνδυνη πρακτική. Αυτό, μάλλον πρέπει να του ξέφυγε και να το ομολόγησε.

Επίσης, αυτό που κάνει κάθε φορά που «στριμώχνεται» νομίζει ότι είναι σωστό; Πώς διεκδικεί ο ίδιος ό,τι το καλό γίνεται αλλά για τα λάθη του κατηγορεί τους υπηρεσιακούς παράγοντες; Και ως δήμαρχος βέβαια, αυτό έκανε. Οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.

Και για να τελειώνουμε με το ζήτημα, επειδή φαίνεται ότι ο τέως δήμαρχος έχει κάποιο θέμα με «τα έργα του» (που δεν έκανε κι ίσως αυτό να είναι τελικά το πρόβλημά του μετά από μια 5ετή θητεία), δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ό,τι έγινε από το 2020 και μετά και όσα  γίνουν έως το τέλος του 2023, να λέμε ότι είναι "δικά του", αν αυτό τον κάνει να νιώθει καλύτερα και να μη συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί που δεν του κάνουν το χατίρι. Άλλωστε, για μας, τα έργα δεν είναι δικά μας ή δικά του. Είναι των πολιτών για τους πολίτες.


Δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Νεότερη Παλαιότερη