Συνάντηση της «Νίκης των πολιτών» με τον Σύλλογο Πευκακίων

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής», από τον πρ. Δήμαρχο και επικεφαλής της Γ. Σταθόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο, πρ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Δημήτρη Κονταξή συναντήθηκε, προ ημερών, με τους Χρ. Λαμπρινάκη Πρόεδρο και Θ. Γιώτα αν. Γραμματέα του Συλλόγου κατοίκων Πευκακίων.

Η συνάντηση, που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, αφορούσε τα προβλήματα της περιοχής Πευκάκια με επίκεντρο το προς κατασκευή «Αθλητικό Κέντρο» και το σχέδιο που παρουσίασε η Δημοτική αρχή, αντίγραφο εν πολλοίς σχεδίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

Ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις και απόψεις, με βασική κατεύθυνση την ανάγκη δημιουργίας αθλητικού κέντρου και χώρων άθλησης, χωρίς κερκίδες, για πολίτες και ερασιτεχνικούς συλλόγους.

«Η ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» έχει αναλύσει στην διαβούλευση τις απόψεις της όσον αφορά τα αθλήματα που πρέπει να φιλοξενηθούν στα Πευκάκια όπως και για επί μέρους τεχνικά θέματα.

Έχουμε, επίσης, διατυπώσει κατηγορηματικά την άποψη ότι η κατασκευή Αθλητικού κέντρου μπορεί να γίνει μόνο από τον Δήμο με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια η την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού χωρίς συμμετοχή ιδιώτη με σεβασμό στην αναλογία των αναγκαίων και απαραίτητων χώρων πρασίνου στο Κέντρο.

Θεωρούμε επίσης ότι για να μην γίνει το σχέδιο, που εκπονήθηκε με απευθείας ανάθεση, προεκλογικό πρόγραμμα του 2023, επιβάλλεται να προχωρήσει μετά από συζήτηση, πλήρης μελέτη για τον χώρο του Αθλητικού κέντρου.


Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

Νεότερη Παλαιότερη