Σταθερά δίπλα στους μαθητές ο Βασίλης Γιαννακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών


To δικό του μήνυμα, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής:

Αυτή τη μέρα η σκέψη μας είναι με τις μαθήτριες και τους μαθητές που συναντιούνται στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο. Είναι με τους γονείς, που βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη σχολική ζωή. Είναι με τους εκπαιδευτικούς, που νιώθουν τη μεγάλη ευθύνη να μορφώσουν και να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά μας.
 
Η σχολική χρονιά ξεκινά με χαμόγελα, αισιοδοξία και ελπίδα. Ας φροντίσουμε, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, η επιστροφή στα θρανία να μην ανακοπεί ξανά από την πανδημία. Εύχομαι στις μαθήτριες και στους μαθητές να έχουν υγεία και δύναμη στο νέο ταξίδι κατάκτησης της γνώσης και των ονείρων τους. Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι ψυχική δύναμη και έμπνευση και στους γονείς, υπομονή και πίστη στις δυνάμεις των παιδιών τους.

Η Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης είμαστε σταθερά δίπλα σας.  Αξιοποιούμε κονδύλια για την κτιριακή, ενεργειακή και τεχνολογική αναβάθμιση των σχολείων και δημιουργούμε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και ανοιχτούς χώρους άθλησης. Φέτος με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη θα διανεμηθούν στα σχολεία 1 εκατομμύριο προστατευτικές μάσκες και ειδικά έντυπα με οδηγίες για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

Καλή, δημιουργική χρονιά, με υγεία σε όλους!

Νεότερη Παλαιότερη