Επεισοδιακή καταδίωξη 12χρονου οδηγού στην Δυτική Αττική!

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Δυτικής Αττικής κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον επικίνδυνο ραλίστα οδηγό! Όπως διαπίστωσαν στο τιμόνι κάθονταν ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο είχε βουτήξει το αυτοκίνητο της μητέρας του για να πάει…βόλτα!

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και πλέον ο ανήλικος παραβάτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο  12χρονος δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο στη οδό Κορίνθου, και στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια.

Αμέσως, οι συνάδελφοί του, άρχισαν να πυροβολούν στα λάστιχα του οχήματος, προκειμένου να το ακινητοποιήσουν, αλλά ο οδηγός πατώντας γκάζι κατάφερε να διαφύγει από το σημείο. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, για το επεισόδιο και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν, ενώ άμεσα οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Μετά από αναζητήσεις το ύποπτο όχημα, εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς. Όταν, όμως, άνοιξε η πόρτα όλοι πάγωσαν μπροστά στην θέα του ανήλικου παραβάτη, ο οποίος συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη