Επίσκεψη Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί χθες (Τρίτη, 06.04.2021) ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα. Αντωνία Γκίνη.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Καρτσιώτη και του εξέφρασε τις πιο θερμές ευχαριστίες του για την συνεχή προσφορά του Οργανισμού προς το κοινωνικό μαγειρείο και τους ωφελουμένους του Δήμου μας.

Ο κ. Καρτσιώτης ξενάγησε τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής σε όλες τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας, ενώ οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία στον τομέα της αλιείας.

«Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Οργανισμού, τον κ. Καρτσιώτη για την πολύ σημαντική προσφορά της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου προς τον Δήμο μας και τους δημότες που έχουν πραγματική ανάγκη. Αλλά και ένα ευχαριστώ σε όλους εκείνους που μοχθούν καθημερινά για να μπορεί η Ιχθυόσκαλα να ανταπεξέρχεται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, μετά το πέρας της συνάντησης.  

Η Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου λειτουργεί ανελλιπώς από το 1965, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο τζίρος των πωλήσεων αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ τον χρόνο, με τις ποσότητες που διακινούνται σε όλες τις κατηγορίες να ξεπερνούν τους 25.000 τόνους τον χρόνο.  


Νεότερη Παλαιότερη