Για ένοχη σιωπή μιλά ο Γιώργος Οικονόμου


ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ.  ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ…ΖΟΡΜΠΑΣ

Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Είχαμε προβλέψει ότι σίγουρα κάτι συμβαίνει και σίγουρα κάτι φοβούνται. Απίστευτο όμως, αλλά αληθινό, άφησαν το έργο του Νέου Δημαρχείου χωρίς αναθεώρηση οικοδομικής αδείας! Εδώ και πέντε μέρες σιωπούν. Αυτή είναι η ανύπαρκτη πολιτική τους ευθιξία και η δημοκρατική τους αντίληψη. Ούτε μία λέξη συγνώμης, ούτε μία δήλωση αυτοκριτικής. Ξέρουν μόνο να κατηγορούν και να βρίζουν, να γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τα ερωτήματά μας, να απαξιώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο και τους ίδιους τους δημότες, ενώ παράλληλα βάζουν τα φερέφωνά τους να τους λιβανίζουν. Ζημιώνουν καθημερινά τον Δήμο και δεν απολογούνται. Και έχουν το θράσος να ζητούν συστράτευση της αντιπολίτευσης!!! Όταν τα κάνουν θάλασσα.

Καταθέσαμε και εγγράφως τα ερωτήματά μας και περιμένουμε. Όχι όμως για πολύ.  Είναι τόσο βαριές οι ευθύνες τους και όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, που οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ενημερώσαμε ήδη την Περιφέρεια Αττικής και θα προκαλέσουμε ουσιαστικό έλεγχο από κάθε αρμόδιο ελεγκτικό μηχανισμό. Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα των δημοτών, απαιτώντας να τηρείται η νομιμότητα, ώστε η πόλη να αποκτήσει επιτέλους Δημαρχείο και να μην σέρνονται θέματα σε δικαστικές αίθουσες.  

Κάνουμε έκκληση στην δημοτική ομάδα της συμπολίτευσης να συγκρατήσει και να επαναφέρει στην τάξη τον Δήμαρχο. Να σταματήσει να προκαλεί. Πρέπει να μάθει να δέχεται κριτική, να είναι πραγματικά συναινετικός και να απαντά  χωρίς οξύτητα. Γιατί μέχρι τώρα αυτό που βιώνουμε είναι  η τακτική… Ερντογάν:

Να βρίζει, να  απειλεί, να οξύνει τα πράγματα, να  παρανομεί, να απαξιώνει τους αντιπάλους, να ρίχνει τις  ευθύνες σε άλλους και  όταν στριμώχνεται να προσπαθεί άκομψα να το παίξει συναινετικός.

Ποιος τον πιστεύει; Ούτε οι πιο στενοί συνεργάτες του.


ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη