Κάλεσμα για εγγραφή μελών και εξόφλησης συνδρομών από τον Σύλλογο Πευκακίων "Αναγέννηση"

 


ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ – ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"     


Αρχιμήδη 1 , Πευκάκια Αγίας Παρασκευής

Email: syllogos.peukakia@gmail.com

FB : Σύλλογος  Πευκάκια  Αγ.Παρασκευής " Η Αναγέννησις"         

 

Αγία Παρασκευή 14/12/2020      

 

 Αγαπητά μας μέλη,

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που προκαλεί και στη χώρα μας η Covid-19, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, πως σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης και της Περιφέρειας, το ΔΣ του Συλλόγου παρατείνει τη θητεία του για τουλάχιστον 6 μήνες, μιας και οι συνθήκες που επικρατούν δεν μας επιτρέπουν την διενέργεια εκλογών, οι οποίες θα γινόταν αυτές τις ημέρες.

Πέρα από αυτό όμως θα θέλαμε να σας θυμίσουμε πως η μοναδική οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου για τα έτη 2020 & 2021 είναι οι ετήσιες συνδρομές των μελών του.

Όλοι γνωρίζουμε πως λόγω της πανδημίας, ούτε πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, χοροί, λαχειοφόροι για το 2020, ούτε και προβλέπονται για το 2021, όπως για παράδειγμα η ετήσια κοπή της πίτας μας.

Η Δημοτική αρχή αρνήθηκε να χορηγήσει στον Σύλλογό μας την οικονομική ενίσχυση έτους 2020, όπως και στους άλλους Τοπικούς συλλόγους, παρόλο που θα προσκομίζαμε όλα τα απαραίτητα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (τιμολόγια εξόδων των εκδηλώσεων έτους 2019).

Η κατάσταση που διαμορφώνεται, με τα πάγια έξοδα να τρέχουν, διαμορφώνει πολύ δύσκολη την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και καθιστά απαραίτητη την ετήσια συνδρομή σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε * με τα μέλη του ΔΣ για προσωπικό ραντεβού, ή να καταθέσετε την ετήσια  συνδρομή των 10 ευρώ  σας στην Eurobank, (αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο την αιτιολογία: έναντι συνδρομής έτους.................) στον λογαριασμό: ΙΒΑΝ GR1202603920000220200356795

Ομοίως, απευθυνόμενοι στους κατοίκους της περιοχής μας, οι οποίοι δεν είναι ακόμα μέλη μας, τους προτρέπουμε να ενισχύσουν με την φωνή τους τις πάγιες και διαχρονικές απαιτήσεις του συλλόγου με τη συμμετοχή τους, και ως νέα μέλη πλέον, να καταθέσουν  την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ,να συμπληρώσουν την Αίτηση Εγγραφής, την οποία θα βρουν και στο site: www.peukakia-anagennisi.blogspot.com και να την αποστείλουν στο mail του Συλλόγου: 

syllogos.peukakia@gmail.com 

ή να την παραδώσουν σε μέλος του ΔΣ.

Σχετικές αποδείξεις θα λάβετε από την Ταμία σε πρώτη δια ζώσης επαφή μας.         

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά, σας ευχόμαστε προπάντων υγεία και καλά Χριστούγεννα σε σας και τις οικογένειές σας.




*Τηλέφωνα επικοινωνίας (6980764652 Ταμίας, 6937312554 Πρόεδρος, 6940790770 & 6950690031 Γραμματέας)




Το Διοικητικό Συμβούλιο  

Νεότερη Παλαιότερη