Βασίλης Ζορμπάς: Σταθμός στην ιστορία της πόλης η υπογραφή της σύμβασης του Δημαρχείου - Ευχαριστώ όσους συνέδραμαν

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς προέβη στην παρακάτω δήλωση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την είδηση της υπογραφής από τον Περιφερειάρχη Αττικής της σύμβασης για την ανέγερση του νέου δημαρχιακού μεγάρου της πόλης. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η σημερινή θετική εξέλιξη της υπογραφής από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη της σύμβασης για την ανέγερση του νέου δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου μας αποτελεί σταθμό στην ιστορία της πόλης μας. Σε περίπου 2,5-3 χρόνια η Αγία Παρασκευή θα διαθέτει το δικό της σύγχρονο δημαρχείο στο κέντρο της πόλης εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικούς πόρους κάθε έτος. Ένα δημαρχείο αντάξιο του μεγέθους της πόλης.

Μια διαχρονική διεκδίκηση και δουλειά πολλών ετών που ξεκίνησε από την πρώτη θητεία του αείμνηστου Σταύρου Κώτση, συνεχίστηκε επί Βασίλη Γιαννακόπουλου, αναθέρμανε η δική μας δημοτική αρχή κατά την περίοδο 2011-2014, συνέχισε ο Γιάννης Σταθόπουλος και ξαναλάβαμε την σκυτάλη εμείς, σύντομα θα αρχίσει να υλοποιείται. 

Η πραγματοποίηση σειράς επαφών όλο το προηγούμενο διάστημα με τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη και με την ενεργή συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννακόπουλου πιέζοντας προς αυτήν την εξέλιξη, απέδειξε πως η συνεργασία μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Για αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέδραμαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή τη διεκδίκηση.

Ο Δήμαρχος
Βασίλης Ζορμπάς

Νεότερη Παλαιότερη