Και το έθιμο τηρήθηκε... οι ΠΑΙΣΔΑΠ στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο τους στην πλατεία

Το Σάββατο η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου - Πανάγου Ηλέκτρα με την αντιπρόεδρο κα Παναγιωτοπούλου Φανή και τα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ κυρίους Βοζίκη Γιώργο και Κριτσωτάκη Στέλιο βρέθηκαν στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, όπου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ.

Κατά την διάρκεια του στολισμού περαστικός από την πλατεία και ο Γ.Γ. του Δήμου μας κ. Μίλτος Κύρκος.

Ευχαριστούμε θερμά τις βρεφονηπιοκόμους των παιδικών μας σταθμών που σε ιδιαίτερες συνθήκες και χωρίς την συμμετοχή των παιδιών δημιούργησαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του δένδρου.

Πιστεύουμε όμως πως τα σύμβολα και η σημασία τους έχουν την δική τους αξία. Η παράδοση πρέπει να συνεχίσει το δρόμο της και να δημιουργεί το συνεκτικό εκείνο νήμα, που κρατάει την κοινωνία ζωντανή.

Αξιζει να προσπαθούμε, αξίζει να συνεχίζουμε, είναι ζωτικής σημασίας να μην εγκαταλείπουμε τις μικρές εκείνες στιγμές, που χαρακτηρίζουν και σηματοδοτούν τις γιορτές και αλλάζουν την καθημερινότητά μας.

Κυρίως επιβάλλεται να την μεταδίδουμε στα παιδιά μας για να μην χάσουμε το νήμα, την συνέχειά μας.

Όταν βρεθείτε στην κεντρική πλατεία της Αγ. Παρασκευής με τα παιδιά σας περάστε να τους δείξετε και να χαρούν το στολισμένο δενδράκι τους.

Μένουμε δυνατοί, μένουμε ασφαλείς και αισιοδοξούμε πως όλα γρήγορα θα επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Το Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ, η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι σ΄ αυτό εύχονται μέσα από την καρδιά τους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και Ετυχισμένος ο καινούργιος χρόνος σε όλον τον κόσμο!
 

 
Νεότερη Παλαιότερη