Μεγάλη η προσφορά για τις ανάγκες της Στέγης Γερόντων - Εως 10 Δεκεμβρίου συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής για την κάλυψη αναγκών της Στέγης Γερόντων της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της συντονίστριας της δράσης κ. Ηλέκτρας Πανάγου Αντωνοπούλου:

Είναι πέρα από συγκινητικό και αξιοθαύμαστο γεγονός, ένα ακόμη δείγμα της αλληλεγγύης που η κοινωνία μας εξακολουθεί να δείχνει όποτε της ζητηθεί.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Π.Τ. του Ε.Ε.Σ. Αγίας Παρασκευής για βοήθεια στη Στέγη Γερόντων συγκεντρώθηκαν σήμερα μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών που έχει ανάγκη το ίδρυμα.

Πέρα όμως από τους αριθμούς, κιλά, τεμάχια κλπ που είναι όντως εντυπωσιακά για μιά τέτοια δράση, μεγαλύτερη σημασία έχει η διάθεση για συμμετοχή και έμπρακτη συμπαράσταση, όλων όσοι παρέδωσαν σήμερα την προσφορά τους, αλλά και όλων όσοι αισθάνονται την ανάγκη να βοηθήσουν.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα – θεωρώ ότι δεν έχω αυτό το δικαίωμα – όσοι ήταν εκεί ξέρουν και, προσωπικά ως συντονίστρια της δράσης αυτής, τους ευχαριστώ για την βοήθειά τους, τον καλό λόγο τους και την συμπαράστασή τους. Πιστεύω όμως, ότι πρέπει να αναφέρω την βοήθεια του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής και της Προέδρου τους και Ταμία του Δ.Σ. του Π.Τ. Αγίας Παρασκευής την Αδαμαντία Παππά για όλα!

Η δράση μας συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Π.Τ. Αγίας Παρασκευής του Ε.Ε.Σ. στις 10 Δεκεμβρίου.

Βοηθήστε ώστε να κάνουμε τις φετινές γιορτές της Στέγης Γερόντων Αγίας Παρασκευής καλύτερες και πιο φωτεινές.

Η κοινωνία μας αντέχει ακόμη, παρά τις δυσκολίες.

 


 


Νεότερη Παλαιότερη