Β. Γιαννακόπουλος: Η αμοιβαία συνεργασία των φορέων της T.A. φέρνει λύσεις στο προβλήματα της καθημερινότητας

Τις θερμές ευχαριστίες του θέλησε να εκφράσει ο  Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος στον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, στον αντιδήμαρχο Χρήστο Πετράκη και στο τεχνικό προσωπικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την απομάκρυνση ενός ξεριζωμένου δέντρου που προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε, οι παραπάνω υπηρεσίες: "ανταποκρίθηκαν ακαριαία για την απομάκρυνση ενός ξεριζωμένου δένδρου από τις προαύλιες εγκαταστάσεις του ακινήτου όπου συστεγάζονται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής."

Το πανύψηλο δένδρο κατά την πτώση του προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο τηλεφωνικό δίκτυο με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της τηλεφωνοδότησης και κατ' επέκταση της ηλεκτρονικής πρόσβασης του ΚΤΕΟ - Χολαργού στο κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ. Γιαννακόπουλος επισήμανε πως: "η έγκαιρη και αποτελεσματική αυτή συνδρομή του Δήμου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την αμφίδρομη συνεργατική σχέση του πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία σφυρηλατείται στην πράξη από την αντιμετώπιση και επίλυση μικρών και καθημερινών ζητημάτων."
Νεότερη Παλαιότερη