Ν. Ζόμπολας: Δεν εκβιάζομαι και δεν εκμαυλίζονται οι απόψεις μου

Η παράταξη της αντιπολίτευσης, του πρώην Δημάρχου, πρώην ΣΥΡΙΖΑ κατά δήλωση του, έβγαλε ανακοίνωση με προσωπικές αναφορές, ότι διακρίνομαι για κρίσεις πολιτών και αιρετών στη βάση πολιτικών – κομματικών απόψεων και απαξίωσα πρόσφατα τον αντιδικτατορικό αγώνα του Πολυτεχνείου. Καταψήφισαν την πρωτότυπη πρόταση μου για την ίδρυση «Κέντρου Νεολαίας» λόγω των πολιτικών απόψεων μου, το διαφημίζουν μάλιστα! Προέκριναν σαν κάτι νέο το Τοπικό συμβούλιο Νεολαίας το οποίο έχω προτείνει από πέρσι με κανονισμό λειτουργίας μάλιστα και φέτος θεσμοθετείται και από το ΥΠΕΣ και απαξίωσαν το μοναδικό σε δήμο Φεστιβάλ Νεολαίας. Αυτοί που δεν έπραξαν το παραμικρό για τη νεολαία, κατά δήλωση τους πάλι στο ΔΣ της 11/11.

Το «Κέντρο Νεολαίας» που θα δώσει λύσεις και διέξοδο σε θέματα απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού και επιστημών.

Από κοντά και οι έτεροι της αντιπολίτευσης, η παράταξη του κ.Μυλωνάκη προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ και την παράταξη του κ.Γιαννακόπουλου και η παράταξη του επίσης ΝΔκράτη κ.Οικονόμου, αυτό και αν μου προκαλεί εντύπωση.

Αν σας σοκάρουν οι αναφορές σε κόμματα, να ανατρέξετε σε εκλεγμένους και μέλη τους που αποτελούν ενεργά μέλη των κομμάτων.

Μάλιστα πολλά μέλη των προαναφερθέντων έχουν περάσει από 2-3 δημοτικές παρατάξεις στο παρελθόν.

Ο λαϊκισμός ενωμένος ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Χωρίς να έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν προσωπικά, με συκοφάντησαν χρησιμοποιώντας εκφράσεις μου για θέματα άσχετα του δήμου, ειδικά ο κ.Μυλωνάκης, ο οποίος ζήτησε μάλιστα και την αποπομπή μου από την αντιδημαρχία δημοσίως, παραποιώντας το νόημα προσωπικών αναρτήσεων μου, όχι σε ανακοινώσεις της αντιδημαρχίας. Εκμαυλισμός του πολιτικού πολιτισμού. Προσωπικές επιθέσεις. Αυτά δεν έχουν ξανά γίνει, νέα ήθη από τον νεαρό επικεφαλής ο οποίος θέλει να ελέγχει την δημοτική αρχή, να συγκυβερνά κατά το δοκούν, αλλά όταν υπάρχει πολιτικό κόστος να σφυρίζει αδιάφορα.

Δεν έχει προσβάλλει προσωπικά την οικογένεια μου και εμένα τα τελευταία 50 χρόνια κανένας, έχουμε γνωστή επαγγελματική και κοινωνική πορεία και πολιτικά πάντα στον πατριωτικό μεσαίο χώρο της κεντροδεξιάς και οι περισσότεροι που με προσέβαλλαν αγνοούμε με τι ασχολούνται καν επαγγελματικά.

Δεν εκβιάζομαι και δεν εκμαυλίζονται οι απόψεις μου, θα τους αγνοήσω προσωπικά και θα υπερκεράσω τις προσωπικές τους αναφορές και θα συνεχίσω με το δίκαιο και το σωστό, προς όφελος της νεολαίας και της πόλης.

Τελευταία φορά που ασχολούμαι με την αντιπολίτευση, τις θεωρώ κουτές τις συνεχείς διχαστικές ανακοινώσεις τους επί παντός επιστητού για λόγους που δεν αφορούν έργα της δημοτικής αρχής και σε ότι με αφορά θα κοιτάξω αποκλειστικά τις όποιες αρμοδιότητες μου, εκτός κι αν προκληθώ προσωπικά ξανά.

Η αντιπολίτευση στο σύνολο της, είναι εκτός λογικής και εκτός συναίνεσης και προφασίζεται διαρκώς αστείες δικαιολογίες και ψεύδη για να μπλοκάρει το έργο της δημοτικής αρχής.



Νίκος Ζόμπολας
Αντιδήμαρχος Νεολαίας
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Νεότερη Παλαιότερη