Νίκος Ζόμπολας: Δημοκρατική «εκτροπή» από την αντιπολίτευση του Δήμου

zompolasΗ κατάσταση έχει τεθεί εκτός ορίων δημοκρατικής νομιμότητας και συμπεριφοράς. Υπάρχει εκτροπή.


Οι παρατάξεις του κ. Σταθόπουλου, κ. Μυλωνάκη και κ. Οικονόμου, αποφάσισαν και συνεννοήθηκαν ατύπως, την ομαδική αποχή από το σημερινό προγραμματισμένο ΔΣ.
Είναι σαφής περιφρόνηση των δημοκρατικών θεσμών και της λειτουργίας των δημοτικών οργάνων, είναι παρεκτροπή.


Αν έχουν διαφωνίες να τις λύνουν δημοκρατικά εντός των θεσμοθετημένων οργάνων και τη δημοκρατική πεμπτουσία τους, δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο.
Αυτό που έγινε είναι ανήκουστο.


Παρεκτρέπονται όμως καιρό και προσωπικά ο καθένας.


Ο κ. Σταθόπουλος, άγεται και φέρεται παντού σαν νυν δήμαρχος, ενώ συνετρίβη στις εκλογές. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα πουθενά, είναι ανήκουστα, δεν έχουν γίνει ποτέ. Κι άλλη εκτροπή.


Οι κάθε λογής σύλλογοι συμπεριφέρονται ατύπως πολιτικά, ως εξαπτέρυγα της πρώην δημοτικής αρχής, που έχει καταψηφιστεί ολοκληρωτικά από τους πολίτες. Κι άλλη εκτροπή.


Η αντιπολίτευση βγάζει selfie φωτογραφίες από θεσμική συνάντηση στο γραφείο δημάρχου και δημοσιεύει θεσμικές συνομιλίες. Κι άλλη εκτροπή.


Όλοι αυτοί εκθέτουν και τα στελέχη τους και τους ψηφοφόρους τους και το δήμο μας.


Όποτε τους βολεύει είναι κοντά στην δημοτική αρχή και στην εξουσία και όταν υπάρχει πολιτικό κόστος βγάζουν την ουρά τους απέξω, ασφαλής στρατηγική, αλλά μόνο για να ξανά εκλεγούν χαμηλά.


Λαϊκή δεξιά μαζί με λαϊκή αριστερά.


Πολύ λαϊκή όμως, δευτεράντζα.


Αντιπολίτευση χαμηλού επιπέδου, «Λαϊκή Απογευματινή», να κάνουμε παράσταση, να μαζέψουμε κόσμο με φθηνό εισιτήριο και χωρίς πολιτικό κόστος.
Θλίβομαι ως δημοτικός σύμβουλος και θα κρατήσω προσωπικά το επίπεδο υψηλά όσο μπορώ.


Θα είναι καθημερινός ο αγώνας.

Νίκος Ζόμπολας
αντιδήμαρχος νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής
Νεότερη Παλαιότερη