Το Pierce - Αμερικάνικο Κολλέγιο συγκεντρώνει παιχνίδια στις 20 Δεκέμβρη για παιδικά ιδρύματα

xmas1

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Pierce!

«Παίζουμε;»

Tο Pierce – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος  διοργανώνει στις 20 Δεκεμβρίου για ακόμη μία χρονιά το καθιερωμένο Christmas Bazaar!

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, σε μια γιορτή με μοναδικά χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά δρώμενα, κυνήγι θησαυρού και ένα χριστουγεννιάτικο χωριό γεμάτο παιχνίδια, μοναδικά χειροποίητα δώρα και στολίδια, λαχταριστές λιχουδιές και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Το φετινό θέμα της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας είναι «Παίζουμε;», ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια μοναδική  θεατρική παράσταση γεμάτη με τραγούδια, ποιήματα, χορό και πολλές εκπλήξεις! Παράλληλα ετοιμαστείτε για ένα ιδιαίτερο Kυνήγι Θησαυρού στο campus του σχολείου μας, ο νικητής του οποίου θα λάβει ένα ξεχωριστό αναμνηστικό δώρο!

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι γεμάτο παιχνίδια και δώρα, φτιαγμένα όλα από την οικογένεια του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, τους μαθητές, τους εργαζόμενους, τους γονείς και τους απόφοιτους μας!

Στο πλαίσιο της ανθρωπιάς και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, στόχος μας και φέτος είναι να συγκεντρώσουμε παιχνίδια που θα διατεθούν σε παιδικά ιδρύματα – και γι’ αυτόν το σκοπό παρακαλούνται όσοι προσέλθουν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, να φέρουν και να παραδώσουν στο σχολείο τουλάχιστον ένα παιχνίδι καινούριο ή χρησιμοποιημένο (καθαρό, γερό και σε λειτουργία).

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ταμείο Υποτροφιών του Pierce και στο Κοινωνικό Μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής.

 

Pierce – Aμερικάνικο Κολλέγιο

Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευής

20 Δεκεμβρίου (5 π.μ.-11 μ.μ.).

xmas_Poster

 

 

Νεότερη Παλαιότερη