Το Final Four Κυπέλλου ανδρών ΕΣΠΑΑΑ στo Αθλητικό Kέντρο της Νότου το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Δεκεμβρίου

espaaa_cup

Η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (Α.Ε.Α.Π.) ανέλαβε την διοργάνωση του FINAL FOUR του Κυπέλλου Ανδρών βόλλεϋ της ΕΣΠΑΑΑ.

Φιναλίστ εκτός από την διοργανώτρια ομάδα της Α.Ε.Α.Π. είναι ο Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ο Γ.Σ. ΚΥΨΕΛΗΣ και ο Σ.Φ.Α. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ "Ο ΦΟΙΒΟΣ'".

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι 2 ημιτελικοί αγώνες ενώ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ μεταξύ των νικητών των 2 ημιτελικών (20:30).

Στον Α' Ημιτελικό ο Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Σ.Φ.Α. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ "Ο ΦΟΙΒΟΣ" (18:30) και στον Β' Ημιτελικό ο Γ.Σ. ΚΥΨΕΛΗΣ την Α.Ε.Α.Π. (21:00).

Το FINAL FOUR θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής (Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα οδού Νότου) ενώ θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Π. ευχαριστεί την ΕΣΠΑΑΑ, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής καθώς και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) για την υποστήριξη τους σε αυτή την γιορτή του βόλλεϋ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που μετέχουν στο FINAL FOUR και καλούμε τους φίλους του αθλήματος να στηρίξουν τις προσπάθειες τους.

Για την Α.Ε.Α.Π.,

Μαυροειδής (Μάκης) Κεχρής

Πρόεδρος Α.Ε.Α.Π.

espaaa_cup800

Νεότερη Παλαιότερη