Γιάννα Αναστασιάδου: Λίγες σκέψεις για μια αντιδημαρχία και ένα απίστευτο unfair

anastasiadouΓειά σας! Δε γράφω συχνά. Μόνο όταν έχω να πω κάτι. Άλλωστε ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Και ό,τι γράφω απεικονίζει, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ, τις δικές μου απόψεις. Θα μοιραστώ λοιπόν κάποιες σκέψεις μου ορμώμενη από το θέμα που δημιουργήθηκε στο ΔΣ και αφορά στον κ. Τίμο Κωστόπουλο, αλλά και επειδή κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως, αν και ο ήλιος λάμπει, είναι νύχτα. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη και περιεκτική.


Επειδή τον Τίμο τον γνωρίζω τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες, επιτρέψτε μου να έχω άποψη. Ο Τίμος επιθυμούσε διακαώς τη θέση του Αντιδημάρχου και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. Και άξιος είναι και το έχει ξανακάνει. Μου γεννάται όμως η απορία...Γιατί έφυγε από τον κ. Ζορμπά που, και Αντιδήμαρχο τον είχε κάνει, και, όπως λέει, τον ανέδειξε; Έτσι προδίδουμε τους ανθρώπους που μας αναδεικνύουν και μας τιμούν; Διότι, εάν έφυγε επειδή ΔΕΝ ήταν ευχαριστημένος, αλλάζει το πράγμα. Αλλά δε λέει κάτι τέτοιο.


Επίσης...Το να επιθυμούμε κάτι είναι θεμιτό. Πρέπει όμως και ο τρόπος να είναι ανάλογος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο κ. Κωστόπουλος ήταν έτοιμος να φύγει. Μόνο η Αντιδημαρχία τον ενδιέφερε και, επαναλαμβάνω, δικαίωμα του. Αλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός, δεν μπορούμε να πατάμε σε δυο βάρκες. Γι αυτό λοιπόν, όταν αποχώρησε η παράταξή του, έμεινε στο συμβούλιο. Κατά τη γνώμη μου, με τον τρόπο αυτό, έδειξε πού ήθελε να είναι. Διαφορετικά, θα αποχωρούσε και θα συζητούσε με τον επικεφαλής του. Έτσι και μόνον έτσι έχουν τα πράγματα. Προσωπικά έτσι θα έπραττα. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.


Αν και δεν είναι της στιγμής, θα αναφερθώ και στο απίστευτο unfair στο Δημόκριτο όπου επίσημος καλεσμένος του προέτρεπε επιμόνως από μικροφώνου τους δικούς μας καλεσμένους να τον ψηφίσουν!!! Και μην ακούσω ότι δεν το γνώριζε!!! Και δεν αγιάζει πάντα ο σκοπός τα μέσα!!! Αυτές οι πρακτικές δεν ταιριάζουν σε αγώνα αξιοπρέπειας και συνιστούν μέγιστη απρέπεια προς τους συνυποψήφιους. Και είμαι κάθετη σε αυτό.


Αυτά τα ολίγα, αλλά όχι ασήμαντα. Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι πράξεις είναι αυτές που μαρτυρούν τις αληθινές προθέσεις μας. Και θα επαναλάβω. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει, ΚΑΙ αναφαίρετο δικαίωμα το θεωρώ, ΚΑΙ το υποστηρίζω. Αυτό όμως που δεν δέχομαι είναι να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι και να ονομάζουμε τη μέρα νύχτα. Όταν ο ήλιος λάμπει θα λέω πάντα καλημέρα. Άλλωστε, το να υποτιμά κάποιος τη νοημοσύνη του άλλου είναι και γραφικό και αστείο. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.


Και κάτι τελευταίο. Θα επαναλάβω πως ό,τι γράφω είναι, αποκλειστικά και μόνο, δικές μου απόψεις. Επίσης, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση έμμεση κριτική στον κ. Ζορμπά.


Χαιρετώ
ΥΓ. Δεν θα επανέλθω στο θέμα και δεν θα απαντήσω.


Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Γιάννα Αναστασιάδου
Νεότερη Παλαιότερη