Πρόσκληση - παρουσίαση βιβλίου "Μεσογείων 403 Ποιήματα - Πεζά"

Πρόσκληση_Ομαδα Γραφής 2019

Η Ομάδα Γραφής του Κέντρου Γυναίκας Δήμου Αγίας Παρασκευής προσκαλεί τους φίλους της, μα και όσους αγκαλιάζουν με αγάπη την ερασιτεχνική συγγραφική προσπάθειά της, στην παρουσίαση της συλλογικής έκδοσης «Μεσογείων 403 Ποιήματα – Πεζά» την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5).

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Παπαδήμα, ενώ ο Κώστας Παπουτσής με το σαξόφωνό του θα προσφέρει μουσικά διαλείμματα.

Για το έντυπο θα μιλήσουν ο Δρ Χάρης Καραμπέτσος, Ψυχίατρος, διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης «Αργώ», αλλά και ο εκπαιδευτής της Ομάδας Γραφής, συγγραφέας – δημοσιογράφος Ζαχαρίας Σώκος.

Η ταυτότητα της Ομάδας Γραφής:

Έντεκα γυναίκες πολύ, μα πολύ μεταξύ τους διαφορετικές, με κοινή όμως αγάπη για τη γραφή ως μέσον προσωπικής δημιουργικής έκφρασης και τόπο αναφοράς την Αγία Παρασκευή, την πόλη τους:

Βάια Δαδιώτη, Ειρήνη Καββαδά, Δώρα Καρλατήρα, Κατερίνα Κουκουβιτάκη, Μάγδα Κούρκουλου, Θάλεια Νοβάκη, Νατάσα Ορφανοπούλου, Άννα Παπαβασιλείου, Άννα Σερέτη, Σταυρούλα Σιόλα, Ρούλα Στίγκα.

Νεότερη Παλαιότερη