«Αλλάζουμε»: Πρωτοβουλία για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της παραχώρησης σε ιδιώτες των πάρκινγκ στους σταθμούς Μετρό «Δ. Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι»

mylonakis


«Αλλάζουμε»: Πρωτοβουλία για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο


της παραχώρησης σε ιδιώτες των πάρκινγκ στους σταθμούς Μετρό «Δ. Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι».


Τα προβλήματα λύνονται με οργανωμένη δράση και όχι με επιστολές.  


 

Η παραχώρηση των χώρων στάθμευσης στους σταθμούς του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι» σε ιδιώτες θα μετατρέψει σε πραγματική κόλαση την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στις γύρω γειτονιές.


Η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε», με επικεφαλής της τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, κατέθεσε σήμερα (31/1/2019) αίτημα για την εισαγωγή του σχετικού θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, που θα ανακουφίσουν τους κατοίκους των δύο παραπάνω περιοχών.


O κ. Σταθόπουλος, έστω και τώρα, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα δεν θα λυθεί με την αποστολή «χλιαρών» επιστολών προς την Αττικό Μετρό Α.Ε. και να  ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά μας, εισάγοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής να δώσουν τις λύσεις που ο ίδιος αδυνατεί να δώσει.


Το αίτημα της παράταξής μας προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μυλωνάκης, Γιάννης Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, Μαρία Ρεμπούτσικα και Ελισάβετ Πετσατώδη.


neologo_ALLAZOUME500x265

Νεότερη Παλαιότερη