"Δε συνιστά καθυστέρηση η έναρξη των προγραμμάτων στα σχολεία στο τέλος Οκτωβρίου!"

[caption id="attachment_73760" align="aligncenter" width="500"]time-1817725_960_720 EDUIN / pixabay[/caption]

«Δε συνιστά καθυστέρηση η έναρξή του προγράμματος στα σχολεία στο τέλος Οκτωβρίου. Δηλαδή δεν αποδέχομαι το χαρακτηρισμό ότι έχει αργήσει. Η έναρξη ενός προγράμματος εντός Οκτωβρίου δε συνιστά καθυστέρηση». Τάδε έφη ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Παπαμιχαήλ σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Λογοθέτη (Αλλάζουμε) σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν τα αθλητικά προγράμματα στα σχολεία κατά τη συζήτηση του θέματος «Αντικατάσταση μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ» στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.


Του Στρατή Μαζίδη


Προφανώς έχουμε μια διαφορετική αντίληψη του χρόνου. Εντός Οκτωβρίου είναι τόσο η πρώτη όσο και η τριακοστή πρώτη του μηνός. Δηλαδή είναι το ίδιο να ξεκινούν τα προγράμματα στις 1/10 και το ίδιο στις 31/10 όταν έχει πρακτικά τελειώσει ο μήνας; Με το σκεπτικό αυτό, και στις 1 Νοεμβρίου αν ξεκινούν, πάλι δεν πρέπει να μιλάμε για καθυστέρηση και πάει λέγοντας.


Φυσικά και συνιστά καθυστέρηση όταν τα προγράμματα ξεκινούν στα τέλη του Οκτωβρίου.


Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό αλλά η απουσία ενημέρωσης. Κανείς δε γνωρίζει εγκαίρως τι - που και πότε θα γίνεται. Ενδεχομένως κάποιοι να μην είχαν πρόβλημα να συμμετάσχουν στα αθλητικά προγράμματα στα σχολεία ακόμη κι ας ξεκινούν με μεγάλη καθυστέρηση στα τέλη του Οκτωβρίου, αν έστω είχαν έγκαιρη πληροφόρηση στα τέλη Αυγούστου / αρχές Σεπτεμβρίου σχετικά με τις λεπτομέρειες των αθλητικών προγραμμάτων ως προς τα σπορ, τις ώρες, τα σχολεία κτλ.


Το γεγονός ότι όλα γίνονται με καθυστέρηση δημιουργούν μια αρνητική εντύπωση στους γονείς και αυτό αντανακλάται.


 
Νεότερη Παλαιότερη