Με μεγάλη επιτυχία η διαγενεακή δράση "Παίζουμε Όλοι με Όλους" από τον Ακτιο & το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

aktios

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, ο Άκτιος και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, διοργάνωσαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, δημιουργικό παιχνίδι παιδιών και ενηλίκων στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος Οδηγός» στη Βάρη.

Με σύνθημα «Παίζουμε Όλοι με Όλους», και με το γενικό σύνθημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού «Έσο Έτοιμος για Σένα και τους Γύρω σου», τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, δημιούργησαν και αλληλεπίδρασαν, στον Άκτιο Οδηγό μαζί με τους ενοίκους της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Με δημιουργικά και ευφάνταστα παιχνίδια, με συζήτηση και κατασκευές,  συμμετείχαμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, σε μια γιορτινή και χαρούμενη ημέρα, ενώνοντας γενιές και δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας. Ο Άκτιος μέσα από το Δυναμικό Μοντέλο Λειτουργίας που ακολουθεί, προωθεί τη διαγενεακή συνύπαρξη, τη συμμετοχή και τη δημιουργική κινητοποίηση των ανθρώπων με άνοια, ενώνοντας παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά ομάδων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ένοικοι μαζί με τους συγγενείς τους, συνεργάτες, φίλοι του Άκτιου και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή.

Για περισσότερες φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aktios.gr, τη σελίδα του Άκτιου στο Facebook ή την ιστοσελίδα www.seo.gr  και αντίστοιχα τη σελίδα του ΣΕΟ στο facebook.

Ευχαριστούμε για τις χορηγίες τους:

Τα προϊόντα ζύμης Presto

Την Ατομική Φροντίδα ΑΒΕΕ

Τους: Σπύρο και Πόπη Κατσακιώρη για την ευγενική τους χειρονομία με την αρωγή της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Τον Χρήστο Ράικο από το κυλικείο του Άκτιου Οδηγού.

Νεότερη Παλαιότερη