Πρώτο Τουρνουά Γκολφ στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής - Κι αν δε βρεις την τρύπα, θα σε πετύχει αυτή!

turnamentΔεν έχει καλά καλά στεγνώσει η άσφαλτος που έπεσε στις "στοχευμένες" (κοινώς μπαλώματα) και μερικές ασφαλτροστρώσεις (αφού έγιναν μόνο ορισμένα τετράγωνα) και ήδη μετράμε δέκα τρύπες, πολλές εκ των οποίων εμφανίστηκαν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Συνεπώς στο τμήμα 28ης Οκτωβρίου - Θάνου Σιώκου - Αιτωλίας μπορούμε πλέον να διοργανώσουμε ένα πρώτο τουρνουά μίνι γκολφ στους δρόμους της πόλης.

Του Στρατή Μαζίδη

Αναρωτιέται βέβαια κανείς. Ελέγχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής αν ένα έργο πραγματοποιήθηκε σωστά; Ζητούν από τον εργολάβο να διορθώσει τυχόν αστοχίες, κακοτεχνίες κ.ο.κ.; Η εικόνα της πραγματικότητας μάλλον απαντά από μόνη της.

Ξεκινάμε λοιπόν τη βόλτα μας.

1. 28ης Οκτωβρίου 23-25. Η λακκουβίτσα υπήρχε το αμέσως επόμενο πρωί της...στοχευμένης ασφαλτόστρωσης μια και στο δρόμο αυτό τα μπαλώματα έγιναν μετά από μαρκάρισμα του οδηγού του φορτηγού δίχως κάποια υπόδειξη, τα οποία σημειώναμε ήδη από τις 15/3/2018 (διαβάστε εδώ) δίχως καμία ανταπόκριση κι έτσι ο...κρατήρας απλώνει.

lakouves-1

2. Πλέον έχουμε πάρει την στροφή από 28ης Οκτωβρίου σε Θάνου Σιώκου στο τμήμα έως την Ηπείρου το οποίο ασφαλτοστρώθηκε.  Μια λακκούβα αρχίζει σιγά σιγά να δημιουργείται.

lakouves-2

3. Επί της Θάνου Σιώκου στο τμήμα 28ης Οκτωβρίου - Ηπείρου

lakouves-3

4. Επί της Θάνου Σιώκου στο τμήμα 28ης Οκτωβρίου - Ηπείρου

lakouves-4

5. Επί της Θάνου Σιώκου στο τμήμα 28ης Οκτωβρίου - Ηπείρου. Σε περίπου 200 μέτρα 3 λακκουβίτσες.

lakouves-5

6. Αιτωλίας όπως έχουμε στρίψει κατεβαίνοντας από τη Θάνου Σιώκου. Το τμήμα της Θάνου Σιώκου από Ηπείρου έως Αιτωλίας δεν ασφαλτοστρώθηκε ενώ η Αιτωλίας ασφαλτοστρώθηκε μόνο στο κομμάτι από Ελευθερίου Βενιζέλου έως Θάνου Σιώκου.

lakouves-6-ait

7. Αιτωλίας κατεβαίνοντας κοντά στο Α' Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

lakouves-7-ait

8. Άλλος ένας κρατήρας υπό διαμόρφωσηlakouves-8-ait

9. Στο ύψος της παράπλευρης εισόδου του Στ' Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής στην Αιτωλίας

lakouves-9-ait

10. Κατεβαίνοντας την Αιτωλίας προς Γιαβάση.

lakouves-10-ait

Με λίγα λόγια, η περιοχή αναστατώθηκε άσκοπα για μισά έργα (αφού δεν ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι στο σύνολό τους) σε περίοδο λειτουργίας των σχολείων με ένα αποτέλεσμα που δεν το λες και...άψογο. Καλό είναι τα έργα, επειδή τα πληρώνουν οι δημότες, όταν γίνονται, να γίνονται σωστά και όχι να εξυπηρετούν επικοινωνιακούς σκοπούς.

Επικοινωνιακά ασφαλτοστρώθηκαν τρεις δρόμοι. Στην πραγματικότητα ασφαλτοστρώθηκαν δύο τετράγωνα και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε.
Νεότερη Παλαιότερη