Ανασκόπηση αγώνων του ΓΣΑΠ

promini

ΠΡΟΜΙΝΙ



Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ   


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΣΑΠ:    43–35


Δεκάλεπτα:   17-10,  4-11,  16-7,  6-7


Μετά από πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη προσπάθεια από όλες τις αθλήτριές μας, η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με 3-0 νίκες προκρίθηκε στον τελικό του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Νεανίδων. Τα κορίτσια μας μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρεθούν γρήγορα πίσω στο σκορ με 10 πόντους. Μετά το αναγνωριστικό πρώτο τρίλεπτο, συγκεντρώθηκαν, μείωσαν τη διαφορά και με ένα εξαιρετικό β’ δεκάλεπτο ισοφάρισαν το παιχνίδι και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 21-21.


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου καλό, με πολλή δύναμη στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση, όμως η αστοχία στις τελικές προσπάθειες οδήγησε στην ήττα. Ο αγώνας αυτός και η συμμετοχή στα play off  είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των αθλητριών μας για μια εξαιρετική χρονιά που έκαναν! Αξίζουν σε αυτές και την προπονήτριά τους πολλά συγχαρητήρια για όλη τη φετινή τους πορεία!


Ο επόμενος αγώνας για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης θα γίνει την Δευτέρα 03/04 με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού του άλλου ημιτελικού, Άρη Πετρούπολης – Σπόρτιγκ.


Τα κορίτσια μας μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρεθούν γρήγορα πίσω στο σκορ με 10 πόντους. Μετά το αναγνωριστικό πρώτο τρίλεπτο, συγκεντρώθηκαν, μείωσαν τη διαφορά και με ένα εξαιρετικό β δεκάλεπτο ισοφάρισαν το παιχνίδι και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 21-21.


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου καλό, με πολλή δύναμη στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση, όμως η αστοχία στις τελικές προσπάθειες οδήγησε στην ήττα.


Ο σημερινός αγώνας και η συμμετοχή στα play off ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας των αθλητριών μας για την εξαιρετική χρονιά που έκαναν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη τους τη φετινή πορεία!


Επόμενος αγώνας, για τη διεκδίκηση της 3ης-4ης θέσης, με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού του άλλου ημιτελικού Άρη Πετρούπολης-Σπόρτιγκ.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Καντζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης) :   Κασδαγλή 2, Τσέτα 2, Φρίμα 7(1), Στούπα 7,  Πράπα 17 (1), Κυρίου, Γκαγκανάτσου, Τσιρογιάννη, Εζέτζα 4, Καράντζαλου 2, Κακούρη 2.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου) :Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 7 (1), Χριστοδούλου,  Κανιαδάκη 6,  Χονδρογιάννη,  Κούκη 16,  Γρύλλια 6,  Ζανίκα.


Β. ΜΙΝΙ


ΓΣΑΠ-ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ:52-22


Οκτάλεπτα:10-0,8-4,13-5,9-7,12-6


Πολύ εύκολα έφτασαν στη νίκη τα κορίτσια των μίνι μας, που αντιμετώπισαν την πολύ αδύναμη ομάδα του ΟΚΑ. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι αθλήτριές μας πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα
στον προπονητή μας να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες που έχουν μικρή αγωνιστική εμπειρία. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας και τα κορίτσια μας για την πρόοδό τους.


Επόμενος αγώνας σε δύο εβδομάδες (καθώς μεσολαβεί το αγωνιστικό μας ρεπό) την Κυριακή 9/4/17 στις 14:00 με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Κρόνο Γέρακα στο κλειστό γήπεδο Γέρακα.


ΓΣΑΠ: (Ραρής) Κάκκου, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου, Δημητράκου, Κολιού, Φυρίγου, Γιαννακού, Στρατηγού, Κακοσούρη, Μακαρουνάκη, Λυραντζάκη.


ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ: (Κουκουζέλης) Κώστα, Ντρίζα, Κωτσοβασίλη, Ελματζόγλου, Σουρμπάτη, Μαρκάκη Ν, Μαρκάκη Ε, Φιλιππαίου, Στάθη, Ρουμπάνη.


Γ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ  JUNIORS
 
ΟΜΑΔΑ Α (ΠΡΟΜΙΝΙ) 


ΓΣΑΠ Α’-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: 41-12


Οκτάλεπτα:7-2,4-0,13-4,10-2,7-4


Την πρώτη τους νίκη έκαναν τα κορίτσια μας απέναντι στη ομάδα του Αθηναϊκού.


Η ομάδα μας μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους ,πήραν εύκολα το ροζ φύλλο. Συγχαρητήρια σε όλες για την εμφάνισή τους .


Επόμενος αγώνας ο εσωτερικός «εμφύλιος» με την ομάδα μας ΓΣΑΠ Β’ το Σάββατο 2/4/17 στις 10:30 στο γηπεδό μας.


ΓΣΑΠ Α’: (Ραρής) Μήτση, Κανιστρά, Κέντρου, Παπαγεωργίου, Μίνκωφ, Δασκαλάκη, Καλπία, Ξηραδάκη, Κατωμέρη, Τριανταφύλλη, Πολυμένου.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: (Μπότση)Σκόνδρα, Σταθουλοπούλου, Ντούβα, Κόρμπα, Σιούτη, Κοκκινομηλιώτη, Μαυροβουνιώτη, Κακαλέτρη, Κοσμά, Καυχίτσα, Βελιανίτη,
Σιαμπάνη, Μυλωνά, Γιωτοπούλου, Πρασοπούλου.


ΟΜΑΔΑ Β (JUNIORS)


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΓΣΑΠ Β': 33-31


Οκτάλεπτα : 5-8, 12-8, 8-4, 0-9, 6-2, 1η Παράταση 0-0, 2η Παράταση  2-0


Έναν πολύ όμορφο και συναρπαστικό αγώνα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 26/3 στο κλειστό γήπεδο Ραιδεστού, στην Αγ. Βαρβάρα. Ο αγώνας ο οποίος ήταν αμφίρροπος σε όλη την διάρκειά του, κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις για ένα καλάθι το οποίο μπήκε στη τελευταία επίθεση της γηπεδούχου!


Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις μικρές μας αθλήτριες όπως και στη προπονήτριά μας για το εξαιρετικό πάθος και αγωνιστικότητά τους!


Επόμενος αγώνας ο εσωτερικός «εμφύλιος» με την ομάδα μας ΓΣΑΠ Α’ το Σάββατο 2/4/17 στις 10:30 στο γήπεδό μας.


ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου): Μπόμπου, Τούτση, Λιοντάκη, Συρίγου, Οικονομάκου Κ., Καφετζή, Παγίδα, Σινάνογλου Α., Οικονομάκου Ι., Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Χαραλάμπους.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Σκιόγλου, Μαιχόσογλου): Τσιμογιάννη, Ντίσιου, Μέντη, Δαφνομήλη, Κυριακίδου, Πετροπούλου, Τζεφεράκου, Δήμου, Βλαχάκη, Τσιάμου, Νικολαράκου, Γέργη, Προμπονά, Κουτρομπίλα.

Νεότερη Παλαιότερη