«Αγία», Ικαρος, Σπόρτιγκ και Φάρος ισόβαθμοι στην 1η θέση!

gunaikes


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ!


«ΑΓΙΑ», ΙΚΑΡΟΣ, ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΚΑΙ ΦΑΡΟΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ!


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΓΣΑΠ 53-55


Δεκάλεπτα 18-10, 11-15, 13-16, 11-14


Στο κλειστό της Ηλιούπολης βρήκαμε μπροστά μας μια παθιασμένη ομάδα που έβλεπε τον μεταξύ μας αγώνα κάτι σαν τελικό. Η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε, έκανε πολλά λάθη και έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 8 πόντους.  Επιχειρήσαμε το comeback, το έργο όμως έμοιαζε με Γολγοθά, μιας και η αντίπαλη ομάδα σάρωνε τα επιθετικά ριμπάουντ και ανανέωνε τις επιθέσεις της. Τα κορίτσια μας αναγκαζόντουσαν να παίζουν δύο και τρεις φορές συνεχόμενες άμυνες και όταν τελικά έβγαιναν στην επίθεση, από την υπερπροσπάθεια δεν είχαν καθαρό μυαλό και πολύ δύσκολα έφταναν στο καλάθι. Όμως η πίστη των αθλητριών μας στις δυνατότητές τους, η  ομαδικότητά τους και η αγωνιστική τους αλληλεγγύη, έστω και δύσκολα, έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια και μόνο συγχαρητήρια τους ανήκουν, σε αυτές και στους προπονητές μας!


Την επόμενη αγωνιστική ΚΥΡΙΑΚΗ 12/02, ώρα 19.15 περιμένουμε την Ελευθερία Μοσχάτου στο Κοντόπευκο. Να είμαστε όλοι εκεί.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: (Γερεουδάκης, Στανέλος) Μπότσι, Γεωργούση 5, Κολοβού 4, Χριστοδούλου, Πριονά 7, Βαρελτζή 10, Καλοπίτα 5 (1), Μπακαλέξη 7, Καβαδά 1, Θεοδώρου 14 (1).
ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπυλος, Στρατάκος)  Μακρυνίκα 9, Καμμένου 6, Κοντογιάννη 8, Κλείτσα 6, Ψωμά, Πετυχάκη18, Αμίτση, Κούκη 2, Πολιτοπούλου, Καράμπελα, Γρύλλια.


gsap_basket500x270Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΣΠΟΡΤΙΓΚ –ΓΣΑΠ :    50– 47


Δεκάλεπτα :  13 -9,  15 -10, 11-10,  11-18


Σε ήττα κατέληξε ο αγώνας των νεανίδων μας με την ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, παρά το γεγονός ότι κατά διαστήματα το παιχνίδι είχε τη μορφή ντέρμπυ. Τα κορίτσια μας μπήκαν δυναμικά, κάνοντας ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, ενώ κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αντίπαλο και να προηγηθούν με 4 πόντους στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Καθοριστική δυστυχώς για την έκβαση του αγώνα ήταν η στασιμότητα της ομάδας μας στο σκορ μετά από αυτό. Ο αντίπαλος προηγήθηκε μέχρι και 12 πόντους και κρατήθηκε μπροστά έως το τέλος του παιχνιδιού, παρά την προσπάθεια των κοριτσιών μας, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς στην τέταρτη περίοδο. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και την προπονήτριά τους για την προσπάθεια τους!


Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την ομάδα του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ εντός έδρας  (21:45).


ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Δήμου):   Κατσαμπίρη,  Ζυκάι,  Μακρή,  Λέρη 15 (3),  Κριμιτζά 15, Δανδουλάκη 8,  Κουγιάνου, Γιαννακούλη 2,  Σιδέρη 10.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Σφήκα,  Πλώτα,  Αμίτση 6,  Χριστοδούλου,  Κανιαδάκη 12 (2), Χονδρογιάννη 6,  Κούκη 15 (1), Γρύλλια 8,  Ζανίκα.


Γ. ΜΙΝΙ: ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ


Την Κυριακή η ομάδα των μίνι εκμεταλλευόμενη το αγωνιστικό της ρεπό, έπαιξε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Αμύντα. Το παιχνίδι αν και φιλικό, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πήραν μέρος όλες οι αθλήτριές μας των προμίνι και μίνι. Μετά το τέλος του αγώνα οι γονείς ενημερώθηκαν από τον προπονητή Δημήτρη Ραρή και την τεχνική διευθύντρια του ΓΣΑΠ Μάρθα Αργυρίου για την πρόοδο των κοριτσιών. Επίσης τους ανακοινώθηκε η ετήσια συνεστίαση του συλλόγου (Κυριακή 19/2/2017 στην ταβέρνα «ο Χρήστος»),  όπως και η προσπάθεια δημιουργίας αθλητικής κερκίδας, με την συμμετοχή όλων των ακαδημιών μας, για την υποστήριξη  της ομάδας μας των γυναικών στους εντός έδρας αγώνες. Στη συνέχεια μέσα σε κλίμα χαράς και ευθυμίας, κόψαμε την πίτα του τμήματος, με μεγάλη τυχερή  την μικρή Ελπίδα Δασκαλάκη, όπου κέρδισε μία μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτριών και των προπονητών της γυναικείας ομάδας.

Νεότερη Παλαιότερη