Οι ευχές του ΓΣΑΠ, το χριστουγεννιάτικο τουρνουά των Juniors & τα αποτελέσματα των ομάδων

korasides-b

Κορασίδες Β


Τελειώνοντας οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2016 να ευχηθούμε στις αθλήτριές μας,  στις οικογένειές τους και σε όλους όσοι είστε αποδέκτες αυτού του δελτίου καλή ξεκούραση, καλές γιορτές, να έχετε υγεία και το νέο χρόνο να εκπληρωθούν όλες σας οι επιθυμίες.


Α. "ΤΟΥΡΝΟΥΑ" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΩΝ JUNIORS%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%83_gsap
 
Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Χριστουγέννων των  juniors με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 αθλητριών ηλικίας έως 10 ετών από πέντε σωματεία τα οποία μας τίμησαν με την συμμετοχή τους:


1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπονήτρια Τ. Τραγογιάννη),
2. ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (προπονήτρια Ε. Κομνηνού και υπεύθυνοι  Ν. Βερροιόπουλος, Μ. Καστανιάς),
3. ΜΕΛΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (προπονήτρια Τ. Γουναρά, βοηθός προπονήτρια Κ. Αυγέρη, και έφορος Γ. Κοντρότζιος),
4. Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονήτρια Μ. Γραμματικοπούλου) και
5. Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (προπονητής Ν. Γκίκας).


Στο  τουρνουά όλες οι ομάδες έδωσαν μεταξύ τους αγώνες , κατά την διάρκεια των οποίων θαυμάσαμε την διάθεση και το πάθος των κοριτσιών μας, των αυριανών μας καλαθοσφαιριστριών. Συγχαρητήρια σε όλες τους για το πολύ όμορφο θέαμα που πρόσφεραν, αλλά πάνω από όλα για το "ευ αγωνίζεσθαι" , υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Να ευχαριστήσουμε επίσης την Τεχνική Διευθύντρια του ΓΣΑΠ Μάρθα Αργυρίου και την Προπονήτρια των Juniors μας Λάουρα Νιτουλέσκου για την οργάνωση και επιτυχία των αγώνων, καθώς και τον έφορο των Ακαδημιών μας Σωκράτη Σινάνογλου και το μέλος του ΔΣ του ΓΣΑΠ Φαίη Αποστόλου.


Στις αθλήτριες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ εκφράστηκε η ευχή από όλους  το τουρνουά Χριστουγέννων να επαναληφθεί του χρόνου και να καθιερωθεί ως θεσμός.


Το τουρνουά τελείωσε με  φιλικό αγώνα  μεταξύ της ομάδας κοριτσιών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής και της μεικτής ομάδας Προμίνι-Junior του ΓΣΑΠ, τον οποίο παρακολούθησαν οι γονείς των κοριτσιών και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Μαρία Ξυνογαλά. Στα κορίτσια απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και φανέλες. Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Σταθόπουλος.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης:


1) ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ για τα υπέροχα γλυκίσματα που πρόσφερε σε όλες τις αθλήτριες το διήμερο του τουρνουά και

2) ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ 5CLEAN Αγ. Παρασκευής.


ΟΜΑΔΕΣ JUNIORS ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΜΕΛΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΑ-ΓΣΑΠ

ΟΜΑΔΕΣ JUNIORS ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΓΣΑΠ

ΟΜΑΔΑ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΓΣΑΠ

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ –ΓΣΑΠ:  38 – 32

Δεκάλεπτα : 3 -7,  6 -9,  9 -9,  20 -7

Μια “αναπνοή” από τη νίκη απέναντι στον αήττητο πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Παναθηναϊκό, βρέθηκαν οι νεάνιδές μας! Η ομάδα μας έδειξε υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρησιμοποιώντας στο έπακρο την άμυνά της, και συμπληρώνοντας με καλές επιθέσεις. Ήταν φανερό πως τα κορίτσια μας ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα στον στόχο τους! Και οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά το σκορ κρατήθηκε ιδιαίτερα χαμηλό, κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα. Η ομάδα μας άρχισε να σκοράρει μετά το πρώτο πεντάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα κρατήθηκε σταθερά μπροστά με τη διαφορά να ανοίγει ακόμα και στους 10 πόντους υπέρ της! Οι αντίπαλοι έδειξαν εκνευρισμό χάνοντας κατ’ επανάληψη πολλές επιθέσεις. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου και η άμυνά μας χαλάρωσε, ενώ δυόμιση λεπτά πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε! Κάποια λάθη μας, αλλά κυρίως η προκλητική και αμφιλεγόμενη διαιτησία σε όλο τον αγώνα, ειδικότερα στην τέταρτη περίοδο, όπου δεν καταλογίστηκαν αλλεπάλληλα αμυντικά φάουλ του Παναθηναϊκού, χάρισε στον αντίπαλο το προβάδισμα! Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτριά τους για την εξαιρετική τους εμφάνιση!


Επόμενη αγωνιστική με τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ομάδα του ΜΕΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ εντός έδρας  (21:45).


Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης): Εζέτζα 1, Στούπα 11, Τσέτα 4, Φρίμα, Σαπαλίδου 6, Πράπα 14, Κυρίου, Γκαγκανάτσου, Τσιρογιάννη, Κασδαγλή, Καράντζαλου, Κακούρη 2
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα 5 (1), Αμίτση 6 (2), Χριστοδούλου, Περβανά, Κανιαδάκη 7 (1), Χονδρογιάννη 7, Κούκη 7, Γρύλλια.


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΟΜΑΔΑ Α: ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΓΣΑΠ : 42-39
Δεκάλεπτα : 10-05,14-14,08-10,10-10


Ασχημο ξεκίνημα για τα κορίτσια μας που βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ από το Α’ Δεκάλεπτο και έτσι έφτασαν με 24-19 στο ημίχρονο. Στο Β’ ημίχρονο ξεκίνησε η προσπάθεια ανάκαμψης και στο Γ’ Δεκάλεπτο μειώσαμε σε 32-29. Στο ‘Δ Δεκάλεπτο όμως η ομάδα μας το γύρισε το ματς και βρέθηκε  να προηγείτε με 37-39 αλλά οι άστοχες βολές και 2 λάθος επιλογές μας οδήγησαν στο τελικό 42-39.


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση μετά τις γιορτές  το Σάββατο  14-01-2017 στο γήπεδο Κοντοπεύκου  με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ στις 19:30.


ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Λαγοπόδης) Αντωνιάδου, Ζαράνη, Τσουκνίδα, Αδάμ, Τσαπραιλή, Τίγκα, Κιόκου, Τσούφη, Δαναλάτου, Αγγελίδη, Κοροβέση, Γλυνού.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου Χ., Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Κυρκόπουλου Ρ., Ξηραδάκη, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.


ΟΜΑΔΑ Β: Ε.Φ.Α.Ο.ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΓΣΑΠ: 43-25

Δεκάλεπτα : 06-02,11-06,11-10,15-07

Με ήττα έκλεισε τη χρονιά η ομάδα μας. Σε ένα κακό παιχνίδι, το χειρότερο ίσως μέχρι τώρα, τα κορίτσια μας δεν μπόρεσαν να κοντράρουν την αντίπαλη ομάδα, αφού μόνο για ένα 10λεπτο, το τρίτο, ήταν ανταγωνιστικές.

Επόμενος αγώνας και τελευταίος του τουρνουά, τη νέα χρονιά, Σάββατο 14/1 στις 21:15 εντός έδρας με την ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Ε.Φ.Α.Ο.ΖΩΓΡΑΦΟΥ(Ζαμπακόλας) Γκιντώνη, Ζίου, Τσαγγαριώλου, Ντότσι, Αλιφτήρα, Τσάτση, Σιδεριά, Μανιφάβα, Σιαφάρη, Μπαλαγιάννη, Μποντίνη, Λουπιάν.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χριστοπούλου, Λαχανά, Θεοφάνη, Γάζου, Λούκα, Χαΐνη,   Κακοσούρη,  Ζερβού, Λιλικάκη, Λάινα.
Νεότερη Παλαιότερη