Aποτελέσματα αγώνων ομάδων ΓΣΑΠ

gsap


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 58-56


Δεκάλεπτα: 11-09, 15-10, 11-23, 21-14

Η νίκη της ομάδας μας με ένα καλάθι διαφορά παίρνει διαστάσεις θριάμβου αν αναλογιστούμε τις πολύ αντίξοες συνθήκες. Οι αθλήτριές μας ξεπέρασαν α) το σοκ της βαριάς ήττας από την Ελευθερία Μοσχάτου, β) την απουσία της Πολιτοπούλου λόγω τραυματισμού  γ) τον τραυματισμό της Γκάνια στο τέλος του α’ δεκαλέπτου και την αναγκαστική αποχώρησή της από τον αγώνα- οπότε μείναμε χωρίς τα δύο μας πλέï- μέïκερ - και δ) την κακή απόδοση του γ’ δεκαλέπτου που ενώ μπήκαμε στο β΄ ημίχρονο με 7 πόντους μπροστά, ο Άρης με ένα σερί 10-0 ανέτρεψε υπέρ του το σκορ και μπήκε προηγούμενος στο δ’ δεκάλεπτο με 5 πόντους. Στο δ’ δεκάλεπτο όμως τα κορίτσια μας έπαιξαν καλή άμυνα, περιόρισαν τον Άρη και πέρασαν μπροστά γύρω στο 35’, όπου το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά «Θρίλερ». Τελικά χάρη στην ευψυχία των αθλητριών πήραμε το ροζ φύλλο. Συγχαρητήρια σε αυτές και στους προπονητές μας.

Την επόμενη Κυριακή 20/11 παίζουμε στην Τρίπολη με τον ΣΔΥ Τρίπολης.


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος,Στρατάκος) Μακρυνίκα 9, Γκάνια, Καμμένου 15  (2), Κοντογιάννη 7, Κλείτσα 3(1), Ψωμά 3, Τριχά 6, Πετυχάκη 13, Κούκη 2, Καράμπελα, Αμίτση, Γρύλλια.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟYΠΟΛΗΣ (Κάββουρας, Βαρβαρίγος) Ναβροζίζου 6, Μαρίνη 2, Λουκάτου 13(1), Ντάνου 12 (3), Χιώτη 12, Τσέρου 7(2), Τσουμάνη 4

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ - ΑΜΥΝΤΑΣ :  47 – 49

Δεκάλεπτα : 14-12, 13-18, 12-12, 8-7

Μέτρια εμφάνιση των νεανίδων μας απέναντι στον ΑΜΥΝΤΑ. Παιχνίδι με άγχος και εκνευρισμό που το έκανε ντέρμπυ σε όλη του τη διάρκεια! Η καλύτερη άμυνα της ομάδας μας στο τελευταίο δεκάλεπτο, δυστυχώς δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί από τις επιθέσεις μας. Τα πολλά λάθη άφησαν το παιχνίδι να κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα, οδηγώντας μας τελικά στην ήττα! Ελπίζουμε σε καλύτερες εμφανίσεις από εδώ και πέρα, που να ανταποκρίνονται στην προσπάθεια των κοριτσιών μας και της προπονήτριάς τους!

Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 21/11 εκτός έδρας με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ.


ΓΣΑΠ ( Αργυρίου) Σφήκα 2, Πλώτα 6(2), Αμίτση 6, Χριστοπούλου, Κανιαδάκη 7 (1), Χριστοδούλου, Κούκη 20, Ζανίκα, Γρύλλια 6.
ΑΜΥΝΤΑΣ ( Πομόνης, Μπαρμπάνη) Καραδήμου, Μπάκα, Κακκαβά 3(1), Παπαθανασίου 5, Λάμπρου 6 (2), Πατσιώτη, Τομάνι, Χονδρουδάκη 15, Κοβάλσκα 15, Πάλι 5(1)

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΟΜΑΔΑ Α: ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 55-41

Δεκάλεπτα : 18-10,15-04,09-16,13-11

Στο πρώτο και δεύτερο 10λεπτο η ομάδα μας ήταν πολύ νευρική και με άγχος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην αντίπαλο και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να πάρει διαφορά ακόμα και 20 πόντων.  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα άλλαξε.  Τα κορίτσια μας, εμφάνισαν άλλο εαυτό, κατάφεραν στο 3ο 10λεπτο να πετύχουν περισσότερους πόντους από όσους πέτυχαν στα δύο πρώτα μαζί, περιορίζοντας ταυτόχρονα και την επίθεση της αντίπαλης ομάδας. Μείωσαν ακόμα και στους 9 πόντους στο τελευταίο 10λεπτο και παρά του ότι δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι έδειξαν αρκετά στοιχεία από τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19/11 στις 21:15 εντός έδρας με την ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.


ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (Τσομπανάκη)Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Πολυμενάκου, Φακή, Καραδημήτρη, Σκορλέτου, Αρμένη, Σκαρέντζου, Καρζή, Πασάι, Καλαϊτζή.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλώτα, Χριστοπούλου, ΚυρκοπούλουΧ., ΖανίκαΚ.Πατσατζή, ΚυρκοπούλουΡ., Ξηραδάκη, ΖανίκαΧ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

ΟΜΑΔΑ Β: ΑΕΣ ΕΝ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 36-29

Δεκάλεπτα : 10-10,05-11,08-07,13-01

Παίζοντας αρκετά καλά τα κορίτσια μας στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα έξι πόντων.  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε  καλά και η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο τίποτα δεν πήγε καλά και με μόλις ένα πόντο στην επίθεση το παιχνίδι γύρισε και αναπόφευκτα ήρθε η ήττα.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19/11 στις 21:00 εκτός έδρας με την ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.


ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Γιανούλη)Κουφοπούλου, Γεωργιάδη, Χατζηθεοδώρου, Μαργέλου, Πλιατσικα, Τσαπραΐλη, Χρηστάκη, Σταυροπούλου, Βινιεράτου-Μανιουδάκη, Ταραντίλη, Τριανταφύλλου.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Αργυρίου) Χριστοπούλου, Λαχανά, Θεοφάνη, Φυρίγου, Λούκα, Χαΐνη, Κωλέτση, Κακοσούρη, Γάζου, Λιλικάκη, Λαϊνά, Γιαννακοπούλου.

ΟΜΑΔΑ JUNIORS
Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση έγινε στο γήπεδο του Αθηναïκού, όπου ομάδα των junior μας με την προπονήτριά τους Λάουρα αντιμετώπισαν την αντίστοιχη της ομάδας του Βύρωνα. Τα κορίτσια μας πήγαν πολύ καλά, το χάρηκαν  και ζήτησαν να το επαναλάβουμε. Κατωτέρω η κοινή φωτογραφία με την ομάδα του Αθηναïκού, τον οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

junior
Νεότερη Παλαιότερη