ΓΣΑΠ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έπαιξαν για το «Τρίποντο Ζωής»

gsap2


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στο Γήπεδο Κοντοπεύκου, η εκδήλωση του ΓΣΑΠ, με τον φιλικό αγώνα μεταξύ της ομάδας Γυναικών του ΓΣΑΠ και της πρωταθλήτριας στην καλαθοσφαίριση Γυναικών ομάδας του Ολυμπιακού.


Η εκδήλωση για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή του ΓΣΑΠ, ήταν αφιερωμένη στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.


Την ίδια μέρα, η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενήργησε 50 δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες της πόλης.


Την έναρξη της όμορφης αυτής εκδήλωσης κήρυξε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος με σύντομο χαιρετισμό του και στη συνέχεια, για τη συνολική προσφορά της στην καλαθοσφαίριση γυναικών, τιμήθηκε η παλαίμαχη αθλήτρια του Συλλόγου και προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε, επίσης, στην ομάδα του Ολυμπιακού, την οποία παρέλαβε η Γενική Αρχηγός του Χριστίνα Τσιλιγκίρη.


Ακολούθησε ο φιλικός αγώνας, με την ομάδα μας σε πολύ καλή αγωνιστική διάθεση απέναντι στην εντυπωσιακή πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού. Παίζοντας ένα όμορφο μπάσκετ, με τελικό σκορ 38-59, οι δύο ομάδες ενθουσίασαν  τους παρευρισκόμενους. Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στις αθλήτριες και στους προπονητές των ομάδων, καθώς και στις διαιτήτριες και κριτές του αγώνα.


Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην 40χρονη ιστορία του Συλλόγου, ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες του Συλλόγου, τους αφανείς εργάτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπως τους χαρακτήρισε, τονίζοντας ότι η εκάστοτε Διοίκηση οφείλει, αξιοποιώντας το παρελθόν, να στηρίξει το παρόν και να χαράξει το μέλλον, ως παράγοντας της κοινωνίας, εκπέμποντας το μήνυμα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Τέλος, κάλεσε όλους να γιορτάσουν τα 40 χρόνια δράσης του Συλλόγου, τα 40 χρόνια της «Αγίας», της ομάδας της καρδιάς μας.


Ακολούθησε, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για την πολύ σημαντική τους πρωτοβουλία, τόνισε την σημασία και αναγκαιότητα του αθλητισμού στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.


Σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα ακολούθησαν οι απονομές αναμνηστικών πλακετών σε ιστορικούς Προέδρους και παράγοντες του ΓΣΑΠ. Ο πρώτος Πρόεδρος (1976-82) Γιώργος Αργυρόπουλος, ο σύζυγός της εκλιπούσας Προέδρου Ζέτας Λαούδη (1982-89) Βαγγέλης Λαούδης, ο Νίκος Λαμπρόπουλος (Πρόεδρος 1989-91), ο Γιώργος Καλκόπουλος (Πρόεδρος 1991-93), ο Θεμιστοκλής Παπασταθόπουλος (Γεν. Γραμματέας επί δεκαετία) και ο Τάκης Σαραντόπουλος (Έφορος γυναικών 1982-89) παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στον ΓΣΑΠ.  Τιμητική πλακέτα απενεμήθη και στον πρώην Δήμαρχο Λεονάρδο Χατζηανδρέου για τη μεγάλη συνεισφορά του στις προσπάθειες του Συλλόγου.


Η όμορφη αυτή γιορτή του μπάσκετ έκλεισε με αγώνα μεταξύ των Παγκορασίδων του ΓΣΑΠ.


gsap1

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γ. Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ε. Φιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Βλάχος,  ο πρ. Δήμαρχος κ. Λ. Χατζηανδρέου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κα Ε. Πετσατώδη, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπαμιχαήλ, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κα Μαργαρίτα Καβρουδάκη-Δημητρίου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Γενιά» κ. Α. Μουστόγιαννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δ. Κονταξής, Γ. Μυλωνάκης και Γ. Λογοθέτης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Τ. Σερκεδάκης, το μέλος του Δ.Σ. ΕΣΚΑ και πρ. Πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Β. Λιμνιάτης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης κ. Γ. Σερκεδάκης, ο Πρόεδρος της ΚΑΠ κ. Γ. Οικονόμου, ο Γ. Γραμματέας της ΚΑΠ κ. Π. Καρδαράς και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΠ κ. Χ. Καρακατσάνης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και πρ. πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Α. Φαλούκας, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής κα Ε. Χατζοπούλου,  ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Α. Παπάζογλου η Γ. Γραμματέας της Ένωσης Γονέων κα Η. Σωτηράκου, ο Πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Β. Τσαγγάρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου Λυκείου κα Μ. Καρακατσάνη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου κ. Α. Μοσχόβης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 4ου Γυμνασίου κα Α. Γκουντάρα, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αγίας Παρασκευής κ. Γ. Νικολουδάκης,  η Γ. Γραμματέας των Χοροταξιδευτών κα Μ. Παλασάκη, οι παλαίμαχες αθλήτριες του Συλλόγου Β. Μπουρογιάννη, Δ. Παπασταθοπούλου, Β. Γκόγκου, Μ. Γαρυφάλλου, Κ. Σαραντοπούλου, Β. Σαραντοπούλου, Ε. Δημοπούλου, Μ. Καφατάκη, Ρ. Σταχτιάρη, Λ. Νιτουλέσκου, Κ. Οικονόμου, Μ. Τσούνα και ο χορηγός  του ΓΣΑΠ κ. Τ. Μουστάκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ ΑΕ.


dsc_0190


gsap3
Νεότερη Παλαιότερη