Επικράτησε με 2-1 η SΑΝΤΑ απέναντι στον Αγιαξ Ταύρου

santa2


Με σκορ 2-1 και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες επικράτησε η SΑΝΤΑ απέναντι στον ΑΓΙΑΞ Ταύρου στο χθεσινό ματς στο γήπεδο της Νότου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Santa:


Σε ένα αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής, όπου μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσες να παίξεις, η ομάδα μας κατάφερε και νίκησε με σκορ 2-1 την ομάδα του ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ.


Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε αναβληθεί, αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος για να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα σε αρκετά σημεία δεν κυλούσε καθόλου, παρόλο αυτά οι διαιτητές του αγώνα αποφάσισαν τη μη αναβολή του.


Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας, όπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Μόλις στο 7' λεπτό η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσοχαντάρη, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος αλλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κόρδας, και στην επαναφορά η μπάλα πέρασε αουτ. Λίγα λεπτά αργότερα όμως και συγκεκριμένα στο 11' λεπτό, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Σπανού το σουτ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαλάτσουρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ. Λίγα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας μας Βασιλάκης έκανε, ίσως, την απόκρουση του αγώνα και αποσόβησε την ισοφάριση μετά απο σουτ έξω από την περιοχή.


Μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονου η ομάδα μας είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας όσο το επέτρεπε ο αγωνιστικός χώρος φυσικά.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Santa δεν μπήκε τόσο καλά όσο στο πρώτο αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την αποδοσή της. Στάθηκε λίγο άτυχη, αλλά είμασταν και απρόσεκτοι στο 58΄ λεπτό  αφού, στην αρχή της φάσης που ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι,  η μπάλα δεν κατέληξε αουτ και "κόλλησε" στη λάσπη και στη συνέχεια της φάσης ο Αλευρής, στην προσπαθεία του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μας διαμορφώνοντας το 1-1 πετυχαίνοντας αυτογκόλ.


Λίγα λεπτά αργότερα, ύστερα απο εκτέλεση φάουλ, ο Αδρακτάς με κεφαλιά σκόραρε αλλά ο πρώτος βοηθός, λανθασμένα κατά τη γνώμη μας, ακύρωσε το γκόλ για οφσαιντ.


Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας πίεσε περισσότερο για το τέρμα  της νίκης αλλά οι αμυντικοί του Αίαντα έδιωχναν μακριά την μπάλα από τη περιοχή τους και απομάκρυναν, όποιο κίνδυνο πήγαινε να διαμορφωθεί.


Βλέποντας κάποιος όμως το παιχνίδι καταλάβαινε ότι ήταν θέμα χρόνου η ομάδα μας να πετύχει το δεύτερο τέρμα κάτι που κατάφερε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Καρβούνη ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ του Ντιντίφα.


Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας και με βάση τα αποτέλεσμα των υπόλοιπων αγώνων βρίσκεται στην 3η θέση με 19 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Δόξα Βύρωνος και τον Πανερυθραικό.


Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, για τη 12η αγωνιστική, εκτός έδρας με το Καματερό.


Διαιτητής: ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή: ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή: ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΚΑΤΣΙΚΑΣ)


1. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
2. ΧΑΤΖΙΟΥ ΕΝΤΕΡ
3. ΑΛΕΥΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
4. ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5. ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
6. ΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
7. ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (82’MOYΛΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ )
8. ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΩΝΗΣ (69’ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ )
9. ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
10. ΣΠΑΝOΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
11. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (70’ΝΤΙΝΤΙΦΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ )


ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (ΖΗΣΑΚΗΣ)


1. ΚΟΡΔΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
2. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3. ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
4. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
5. KADELI DENIS
6. ΒΑΖΛΑΜΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
(90’ ΜΠΙΖΙ ΚΛΕΪΝΤΙΣ)
7. ERMAL GEGA
8. ΣΕΡΔΕΝΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
(85’ΣΙΩΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)
9. KURTI ENEA
10. ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
11. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (50’ ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ)


santa1

Νεότερη Παλαιότερη