Τρεις νίκες για τα τέσσερα τμήματα του ΓΣΑΠ

korasides

                Φωτο: Οι κορασίδες του ΓΣΑΠ


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 66-61

Δεκάλεπτα: 21-14, 11-16, 14-12, 20-19

Ντέρμπι προχθές στο Κοντόπευκο με την ομάδα μας να αποδεικνύεται τελικά νικήτρια απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Καλλιθέας. Η νίκη μας έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία γιατί μας οδηγεί σε αυτή τη φάση στην 4η θέση της βαθμολογίας και μας δίνει ώθηση για την παραμονή μας στην Α2. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας γιατί έπαιξαν με πίστη στη νίκη και ξεπέρασαν το σοβαρό μειονέκτημα της απουσίας δύο από τις βασικές μας παίκτριες (Λωσταράκου, Χαρίτου) λόγω τραυματισμών και με την Γιουκάκη να παίζει χωρίς να έχει πλήρως αποθεραπευτεί. Να σημειώσουμε ακόμα την απουσία της Τσιαδή στο δ΄δεκάλεπτο λόγω διαστρέμματος που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια και στους προπονητές μας για τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση της ομάδας μας. Επόμενος αγώνας με τον Φάρο στο Κερατσίνι την επόμενη Κυριακή, άλλος ένας αγώνας καθοριστικός για την πορεία μας.

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος), Μπουκίτα 7 , Κοντογιάννη 4 ,  Τσιαδή 8 , Κανιαδάκη , Βελούδου 11,   Καζαντζίδου 15 (1), Καράμπελα, Γιουκάκη 13 (2), Κούκη 2, Μερσιώτη 6.

ΙΚΑΡΟΣ: (Ρουμπελάκης), Γιγουρτάκη 1, Στεφάτου 9(3), Στεφάνου 9(1), Ευμορφοπούλου 21(2), Ρουμπελάκη 9(1), Κανελέτη 5, Ζότοβα 3, Φάρου 4, Παπαϊωάννου.

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 40-37

Δεκάλεπτα : 16-9, 6-6, 8-16, 10-6

Ντέρμπι και χθες για τις νεάνιδές μας  στο Κοντόπευκο, οι οποίες τελικά νίκησαν τον ΑΟ Ζωγράφου με σκορ 40-37. Παρά το δυνατό ξεκίνημα, η ομάδα παρουσίασε μεταπτώσεις στην απόδοσή της κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα στην τρίτη περίοδο να βρεθεί οριακά  πίσω στο σκορ(30-31). Η ψυχραιμία των κοριτσιών μας στο τελευταίο δεκάλεπτο, η καλή άμυνα και η καλή κυκλοφορία της μπάλας οδήγησαν τελικά στη νίκη, Από τον αγώνα απουσίασε η αθλήτριά μας Ζωή Σταθέλου λόγω τραυματισμού, ενώ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα και η   Ναυσικά Λαχανά. Τους  ευχόμαστε γρήγορα περαστικά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στην προπονήτρια της ομάδας! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου  εκτός έδρας  με αντίπαλο την ομάδα του Αμύντα.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Μαμαλίγκα, Λούκα , Κούκη Ελ., Κοκκινοβασίλη,  Περβανά, Κανιαδάκη 6, Χριστοπούλου 3,  Λαχανά 4,  Κούκη Ειρ. 18,  Τραυλού,  Καράμπελα 9, Δασκαλάκη.

ΑΟ ΖΩΗΡΑΦΟΥ (Μανουσάκης - Βερριόπουλος):  Βόξη 7, Μούτσκου 1, Μάνου 3, Γιούργα 2, Μάλλιου 6, Ψαρρού,  Σύρρη,  Οικονόμου 15,  Καραμπεσίνη 3(1),  Κεχρανιά.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ :ΓΣΑΠ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 52-34

Δεκάλεπτα : 11-18,17-05,15-02,09-09

Μουδιασμένα ξεκίνησαν τα κορίτσια μας το παιχνίδι και βρέθηκαν στο τέλος του α δεκαλέπτου πίσω στο σκορ με 11—18. Όμως η ψυχολογία τους ανέβηκε γρήγορα και με σωστή καθοδήγηση πήραν γρήγορα το προβάδισμα και άφησαν πίσω την αντίπαλη ομάδα με σκορ στο πρώτο ημίχρονο 28-23. Με την ίδια μαχητικότητα συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο αφήνοντας μας να απολαύσουμε ένα φοβερό παιχνίδι που μας χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 52-34. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στον προπονητή τους. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 05-12-2015 στις 19.30 , στο Κοντόπευκο με τον ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου ,Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ (Βεργούδος): Κιαχίδου, Σεφέρι, Λάκα, Γκιανά, Μιχαήλ, Οικονομοπούλου, Μανωλακάκη, Καρβέλα, Μοσχίδη, Μπελχεντι, Λώλη

Δ. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 30-61

Δεκάλεπτα: 1-13,12-25,4-12,13-11

Ήττα για την ομάδα των μίνι από την αντίστοιχη του Γέρακα, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου. Στον αγώνα, αν και τα κορίτσια μας ξεκίνησαν με πάθος, δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό κυρίως στην επίθεση, μένοντας από την αρχή πίσω στο σκορ. Παρά την διαφορά με την οποία ξέφυγαν οι αντίπαλες, οι αθλήτριές μας συνέχισαν την προσπάθειά τους και κατά την διάρκεια του αγώνα βελτίωσαν τις επιδόσεις τους, κάτι που φαίνεται στο σκορ του τέταρτου δεκαλέπτου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια και την προπονήτριά μας για την προσπάθειά τους και  προσδοκούμε επιστροφή στις επιτυχίες στον επόμενο αγώνα την Κυριακή 6/12/15 με τον ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡ.  στο γήπεδο Καλυβίων στις 12:00.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη-Χριστοδούλου): Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Γεωργακόπουλος-Χατζηιωαννίδης): Παναγιωταρά, Καπετανάκου Αρβανίτη, Ανδρικοπούλου, Γιαννακάκου, Λιναρδάτου, Κυριακάκη, Ανδρονικίδη, Κασιμάτη, Δημουλάκη,
Νεότερη Παλαιότερη