Η “Αγία” στους 8 του κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος - Στις 20 Δεκέμβρη ο ΠΑΟ στο Κοντόπευκο

6

Η “ΑΓΙΑ” ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΓΣΑΠ : 52-64
Δεκάλεπτα : 16-13, 13-19, 10-17, 13-15

Στο κλειστό του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος (Θεσσαλονίκη) η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕ Πυλαίας (Α2 – Βόρειος όμιλος), μετά από ένα πολύωρο κουραστικό ταξίδι με πούλμαν (έγερση στις 4.00 το πρωί της Κυριακής) και με άφιξη στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Έτσι η ομάδα μας μπήκε αγχωμένη στο παρκέ. Για σχεδόν 20’ λεπτά προσπαθούσε να βρει τα “πατήματά” της απέναντι σε μια ομάδα νεανική, η οποία προσπαθούσε με πάθος και δυνατό παιχνίδι να φτάσει στην νίκη. Το προσπέρασμα στο σκορ με την λήξη του ημιχρόνου επέδρασε στην άνοδο της ψυχολογίας μας. Η ομάδα μας στο γ’ δεκάλεπτο στην ουσία “καθάρισε” την υπόθεση “πρόκριση στους 8”, ενώ στο δ’ δεκάλεπτο άντεξε στην ύστατη αντεπίθεση της ΑΕ Πυλαίας, η οποία μάλιστα γύρω στο 35’ μείωσε την διαφορά στους 6 πόντους. Μέχρις εκεί όμως.
Η ομάδα μας κατακτώντας την νίκη προκρίθηκε στους οκτώ του Κυπέλλου Γυναικών, μόνη ομάδα της Α2 κατηγορίας, μαζί με άλλες επτά της Α1!
Για την πρόκριση στους 4, αντίπαλός μας θα είναι ο Παναθηναϊκός, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, σε έναν αγώνα που πιστεύουμε ότι θα είναι μια γιορτή για το μπάσκετ της πόλης. Ο αγώνας αυτός θα γίνει την Κυριακή 20 Δεκέμβρη στο κλειστό Κοντοπεύκου, γήπεδο που πρέπει να υπερχειλίσει από τους φίλαθλους της Καλαθοσφάιρισης.
Συγχαρητήρια για την επιτυχία στο Κύπελλο στα κορίτσια μας και στους προπονητές μας.
Τώρα όμως πρέπει να αφήσουμε επειγόντως πίσω μας τους πανηγυρισμούς και να ασχοληθούμε άμεσα με τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 (νότιος όμιλος) που θα γίνει την Κυριακή 11/10 στις 12.00 το μεσημέρι στο Κοντόπευκο με τα Μελίσσια!
Πρέπει να δούμε αυτοκριτικά την μέχρι τώρα πορεία μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας (που παραμένουν πολλά και αδικαιολόγητα), αν θέλουμε να σταθούμε με αγωνιστική επάρκεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.
ΑΕ Πυλαίας:
(Λίτσου Χ.), Γρηγοριάδου, Ντόζη, Ντάμπη 4, Δραγκόλα, Λάλου 8, Νότη 7, Παπαδάκη 7, Τσιουρλίνη, Τζήκα, Βατσιτσίδου 16, Τζήμου 10, Σταματέλου.
ΓΣΑΠ:
(Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος), Μπουκίτα, Κοντογιάννη 4, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 5, Κανιαδάκη, Βελούδου 8, Λωσταράκου 7, Καζαντζίδου 8, Καράμπελα, Γιουκάκη 20(5), Κούκη, Μερισιώτη 7.

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΓΣΑΠ – ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: 46-32
Δεκάλεπτα: 15-05,10-12,12-10, 09-05

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες κατέκτησε η ομάδα των κορασίδων μας, απέναντι στην ομάδα του Μαρκόπουλου, με τελικό σκορ 46-32. Η ομάδα μας εμφανίστηκε βελτιωμένη συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα, τόσο στην επίθεση όσο και την άμυνα, αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν τα κορίτσια σε όλες τις προπονήσεις τις εβδομάδας.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή της ομάδας. Τους ευχόμαστε καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα.
ΓΣΑΠ: (Χριστοδούλου) : Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά , Χριστοπούλου, Σφήκα, Λαιου, Κανιαδάκη, Κούκη, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: (Ηλιόπουλος, Μπαγλαντζής): Σουρμπάτη, Σταμέλου, Μαρίνη, Βλάχου, Μπαιρακτάρη, Πίντζου, Φέγγου, Μεθενίτη.
Νεότερη Παλαιότερη