Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Α2 της “Αγίας”

5-Custom

Με ανακοίνωσή του ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής συγχαίρει τις αθλήτριές του για τους νικηφόρους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Σημειώνεται πως τον αγώνα ΓΣΑΠ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ παρακολούθησε και ο Δημάρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλου, ο οποίος στο τέλος συνεχάρη την ομάδα του ΓΣΑΠ για την νίκη της.

1. ΓΣΑΠ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 60-38
Δεκάλεπτα: 16-08, 09-12, 15-06, 20-12

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την ομάδα μας την Κυριακή στο κλειστό του Κοντοπεύκου. Τα κορίτσια μας μπήκαν σαν δαιμονισμένα στο παρκέ και στο 5’ το ταμπλό έγραφε σκορ 10-0! Τα Μελίσσια αντέδρασαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πλησιάσουν στους 5 πόντους στην λήξη του ημιχρόνου. Το β’ ημίχρονο όμως ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Με γρανιτένια άμυνα και ωραίες φάσεις στην επίθεση, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη μας, αποδεικνύοντας ότι η εκτός έδρας νίκη μας επί των Μελισσίων για το Κύπελλο(51-61) μόνο τυχαία δεν ήταν. Χαρακτηριστικό της ομάδας μας ήταν η συμμετοχή στο σκορ οκτώ αθλητριών, καθώς και η συμμετοχή όλων στον αγώνα. Μόνη απούσα η Μπουκίτα λόγω ελαφρού τραυματισμού.
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στους προπονητές μας. Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας έχει ρεπό και θα τιμηθεί για την άνοδο στην Α2 στην Γενική Συνέλευση του ΓΣΑΠ που θα γίνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου (στο 4ο Γυμνάσιο, Δημοκρατίας 1 & Θρασυβούλου), ενώ την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα πάμε στην Καλαμάτα για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα. Καλούνται οι φίλαθλοι να δηλώσουν συμμετοχή στην αποστολή.
ΓΣΑΠ : (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Κοντογιάννη, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 13, Κανιαδάκη, Βελούδου 1, Λωσταράκου 7, Καζαντζίδου 13(1), Καράμπελα, Γιουκάκη 9(1), Κούκη 3, Μερισιώτη 9.
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: (Κουκής, Κουτρουμπής) Καραβέλη 9, Μαρίνου 1, Ντακόλια, Αστραντίνη, Δούρου, Κοιλιαρίδη 9(1), Πολίτη, Ζακυνθινού, Χριστακοπούλου 9(2), Καπερώνη 6, Σαπαλίδου,Κοτσιάφτη 4.

2015 10 12_6315

2. Κορασίδες
Προμηθέας – ΓΣΑΠ 48-55
Δεκάλεπτα: 17-14, 09-10, 09-16, 13-15
Τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα τους έδωσαν το Σάββατο 10/10 οι κορασίδες μας με αντίπαλο τον ΓΣ Προμηθέα. Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις τελευταίες επιθέσεις, η ομάδα μας έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη με σκορ 48-55.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας για την προσπάθεια και το δυναμικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος, ο ΓΣ Ωρωπού, το Σάββατο 17/10, και ώρα 19:30 στο Κοντόπευκο.
ΓΣΑΠ: (Χριστοδούλου): Χονδροπουλου, Αναγνώστου, Κούκη , Χριστοπούλου, Σφήκα, Λαιου, Κανιαδάκη, Τσιτρα, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου
Προμηθέας : (Σκαρόγιαννη): Πατέλη, Γιαννακοπούλου, Κατσαρέλια, Μπεζαίτη, Σταύρου, Τσακίρογλου, Αδάμου, Γεωργιάδου, Σπυροπούλου, Νάκου, Μαλοπάρι, Μπολένα
Νεότερη Παλαιότερη