Santa και Γ.Σ.Α.Π. συγχαίρουν την Α.Ε.Α.Π. για την άνοδο της ομάδας Βόλλευ Γυναικών!

volley

O Α.Ο. Αγίας Παρασκευής  και ο Γ.Σ.Α.Π. συγχαίρουν την Α.Ε.Α.Π. για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας βόλλευ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' Εθνικής και την άνοδο στην Α2 Κατηγορία Βόλλευ Γυναικών.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις των αθλητικών συλλόγων:


santa_logoΤο ΔΣ του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα βολλευ της πόλης μας (Α.Ε.Α.Π) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β ΕΘΝΙΚΗΣ και την άνοδο στην Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Συγχαρητήρια στις αθλήτριες,στον προπονήτη και στη διoίκηση της ομάδας.

Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στην νέα κατηγορία.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


gsap_logoΤο ΔΣ του ΓΣΑΠ συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες, τον προπονητή και την Διοίκηση της ΑΕΑΠ για την μεγάλη επιτυχία στης ανόδου στην Α2 κατηγορία. Μετά το μπάσκετ ο γυναικείος αθλητισμός της πόλης κατακτά εφέτος την εκπροσώπησή του σε εθνική κατηγορία και στο βόλεϊ!

Οι υποχρεώσεις όλων μας ανεβαίνουν και κυρίως της Δημοτικής αρχής η οποία σε δύσκολες συνθήκες πρέπει να στηρίξει τις προσπάθειες των ανθρώπων των σωματείων του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τόσο με τις επιχορηγήσεις όσο όμως και με την βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης οι οποίες βρίσκονται πολύ κάτω από τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της νεολαίας.
Νεότερη Παλαιότερη