Συγχαρητήρια της Α.Ε. Αγίας Παρασκευής για την την άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία

aeap


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Το Δ.Σ. της Α.Ε. Αγίας Παρασκευής συγχαίρει τις παίκτριες και τον προπονητή της Γυναικείας μας ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ήταν ένας δύσκολος δρόμος, με πολλά προβλήματα τραυματισμών καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο στο τέλος η καλύτερη, η πληρέστερη και πιο συγκεντρωμένη ομάδα δικαιώθηκε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να απευθύνουμε σε όλον τον κόσμο που στήριξε την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη πορεία. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα παιδιά και τους προπονητές των υπολοίπων Τμημάτων του Συλλόγου μας, το Δ.Σ. και τους φίλους του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής καθώς και το Δ.Σ. και τους παίκτες της Α.Σ. Ολυμπιάδας που στη διάρκεια των ημιτελικών και τελικών αγώνων των play off η παρουσία και η στήριξή τους υπήρξε συγκινητική. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δημοτική Αρχή της πόλης μας, και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο, Κύριο Γιάννη Σταθόπουλο, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στο Σύλλογό μας, στηρίζοντας την προσπάθεια όλων των Τμημάτων μας και προσπαθώντας να σταθεί αρωγός στον αγώνα μας αλλά και στον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Κύριο Σωτήρη Παπαμιχαήλ, που και αυτός με τη σειρά του φρόντισε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης και άθλησης των ομάδων μας.

aeap_logo

Ήταν το 2ο πρωτάθλημα για το Σύλλογό μας τη φετινή χρονιά (μετά από αυτό της ομάδας των Παίδων μας) που σε συνδυασμό με την 3η θέση της Ανδρικής μας ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, την 5η θέση της ομάδας των Παμπαίδων μας καθώς και της όμορφης πορείας των ομάδων των Κορασίδων & των Παγκορασίδων μας, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους για τα πεπραγμένα των αθλητριών και των αθλητών μας την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η Α.Ε.Α.Π. είναι ένα από τα λίγα Σωματεία στην Ελλάδα που «συντηρούν» σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο τόσο το Ανδρικό όσο και το Γυναικείο βόλλευ και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το καταφέρνουμε σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως, με σεβασμό στην προσωπικότητα των αθλητών και των αθλητριών μας, των προπονητών μας, των γονιών που μας στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο, θα προσπαθήσουμε να «μεγαλώσουμε τη λίμνη», και η Α.Ε.Α.Π. να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή τη νέα χρονιά.

Πρός το παρόν είναι ώρα ξεκούρασης, περισυλλογής και σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τα Σωματεία της Α.Ε.Αθηνά Μαγκουφάνας και του ΠΑΚ Χαλανδρίου, που με την πρωτοφανή στάση τους και την εμμονή τους στην αδικαιολόγητη ένσταση που κατέθεσαν στις αρχές του έτους στο ΑΣΕΑΔ, «φρόντισαν» για την «παράταση» του πρωταθλήματος και με αυτό τον τρόπο δώσανε το περιθώριο στην ομάδα μας να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και να εμφανιστεί υπερπλήρης στους αγώνες των play off.

Η Α.Ε.Α.Π. ήταν η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος, τερμάτισε στην 1η θέση της κανονικής περιόδου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας και το απέδειξε και με τον πλέον εμφαντικό τρόπο και στους τελικούς αγώνες των play off.
Νεότερη Παλαιότερη