ΓΣΑΠ: Η "Αγία" στο Κοντόπευκο για τον τελικό

Basketball


Η ΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ


ΑΕΚ Περιστερίου – ΓΣΑΠ : 44-62
Δεκάλεπτα : 04-14, 12-13, 08-18, 20-17.

Η ομάδα μας πέρασε σαν τρένο από το Περιστέρι, έκανε το 3-1 και περιμένει τώρα τον αντίπαλό της στον τελικό του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑ που θα αναδείξει την ομάδα που θα παίζει του χρόνου στην Α2. ( Η Πεύκη συνέτριψε και αυτή με τη σειρά της τον Αμύντα με 61-35 και έκανε το 2-2)
Στο γήπεδο Μπόθου η παράσταση ήταν για ένα ρόλο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο που το σκορ ήταν στο 2-2(!), η Αγία παίζοντας καταπληκτική άμυνα σε όλο τον αγώνα και βγάζοντας πολλές ωραίες φάσεις στην επίθεση έφτασε πάνω από τους 20 πόντους την διαφορά στο σκορ και ήταν φανερό ότι δεν θα άφηνε να της ξεφύγει το ροζ φύλλο. Στο δ’ δεκάλεπτο επήλθε μια φυσιολογική χαλάρωση και πήραν αρκετό χρόνο οι κορασίδες Κούκη και Κανιαδάκη, καθώς και η νεάνιδα Λαψάνα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, τους προπονητές και Καλό Πάσχα, με την σκέψη μας στον τελικό, την Δευτέρα 20 Απριλίου, ώρα 21.30 στο Κοντόπευκο.
ΑΕΚ Περιστερίου : Προπονήτριες : Καλαϊτζάκη , Σοφού
Τσίπρα 12, Σκεπετάρη 6, Αθανασίου 4, Πατέλη 2, Γκούρμα, Ζουρνή 7, Μουστάκα, Παγώνη, Κασνέστη 8, Κελλάρη 5(1), Ανανίδου, Μαλαπάνη.
ΓΣΑΠ : Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια 3(1), Χαρίτου 4, Τσιαδή 7, Βελούδου 10, Κούκη 2, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 13, Κανιαδάκη 2, Γιουκάκη 6(2), Λαψάνα, Μερισιώτη 7.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΓΣΑΠ – ΚΟΡΩΠΙ : 25-62

Η νέα μας ομάδα των Παγκορασίδων που συστάθηκε μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του τουρνουά τον Ιανουάριο στάθηκε σαν ίσος προς ίσο με την πρωτοπόρα ομάδα του Κορωπίου μόνο για ένα δεκάλεπτο (το β’ με σκορ 15-17).
Στον υπόλοιπο αγώνα έγιναν πολλά λάθη με συνέπεια να οδηγηθούμε σε ήττα με βαρύ σκορ. Σ’ αυτό ασφαλώς συνέβαλε και το γεγονός ότι το αντίπαλο σωματείο έπαιξε 40 λεπτά ζώνη (!), μια πρακτική απαράδεκτη γι’ αυτό το επίπεδο μια και προωθεί το αντί-μπάσκετ.
Όμως πήραν ικανό χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια μας , τόσο τα ικανότερα όσο και τα αρχάρια με στόχο την απόκτηση εμπειριών και το δέσιμο της ομάδας, η οποία αποτελεί το άμεσο μέλλον του συλλόγου για την επόμενη περίοδο (παγκορασίδες, κορασίδες). Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από κορίτσια με πολύ ταλέντο και αγάπη για το άθλημα και η διοίκηση έχει χρέος να τα βοηθήσει να το αναδείξουν. Στο τέλος, γονείς και κορίτσια, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί έχοντας το πλατύ χαμόγελο της χαράς, της συμμετοχής και της προσμονής για αυτό που θα ‘ρθει.
ΓΣΑΠ : Προπονητές : Χριστοδούλου , Γιουκάκη
Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλώτα, Αναγνώστου, Σφήκα, Κακοσούρη, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ζανίκα Χ., Ζανίκα Κ., Τσιτρά, Κυρκοπούλου.
ΚΟΡΩΠΙ: Προπονητής : Παπαμιχάλης
Μπεμπλάνα, Κούτσι, Παπανικολάου, Σκουρλή, Χριστδούλου, Βιτάκη, Ιάκου, Τσιπλάκη, Γκίκα, Θεοχάρη, Βλαχάκη, Ιάκου.
Νεότερη Παλαιότερη