Πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ η ομάδα «Μίνι» αγοριών της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ)

kap-mini


"ΜΙΝΙ" ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΣΚΑ 2014-2015


Με την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, ολοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των «Μίνι», αγοριών γεννημένων το 2002.

Στην γιορτή του final four που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας, έδρα της ομάδας του Νικηφόρου, η ομάδα μας κέρδισε το Σάββατο 18/4 στον ένα από τους δύο ημιτελικούς την ομάδα των Μελισσίων με σκορ 56-45 περνώντας στον μεγάλο τελικό.
Αξιοσημείωτο της εμφάνισης ήταν ο επιθετικός πλουραλισμός (10 παίκτες χριστήκαν σκορερ) και η ποικιλία στις επιθετικές επιλογές που σε συνδυασμό με την πολλή καλή αμυντική λειτουργία δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα των Μελισσίων να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Στον άλλο ημιτελικό, η ομάδα του Νικηφόρου επικράτησε του Αμύντα σε ένα αμφίρροπο καθ’όλη την διάρκεια του παιχνίδι με σκορ 49-43 φέρνοντας την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να διεκδικεί το τρόπαιο στην ίδια της την έδρα. Σημειωτέον ότι όλη την χρονιά η ομάδα του Νικηφόρου είχε μόνο μία ήττα.

Την Κυριακή 19/4 στον μεγάλο τελικό έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, εξαιρετικά αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο (δεκάλεπτα 15-12, 14-15), κάτι που άλλαξε με την είσοδο των ομάδων στο 3ο δεκάλεπτο.

Τα παιδιά παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού και ενός γεμάτου γηπέδου, πρωτόγνωρο στα μάτια τους, βγήκαν πολύ ήρεμα και αποφασισμένα από τα αποδυτήρια και το σκηνικό άλλαξε αφού η ομάδα μας εμφανίστηκε πιο γρήγορη στην επίθεση και πολύ πιο δυνατή και συγκεντρωμένη στην άμυνα με την αμυντική λειτουργία και την συνεργασία των παιδιών να είναι καταπληκτική. Ως αποτέλεσμα, η διαφορά στο σκορ σιγά αλλά σταθερά αυξανόταν με την τελική διαφορά στο +9 να κρίνεται φυσιολογική (δεκάλεπτα 12-8, 15-10).

Λόγω της μικρής ηλικίας δεν κρίνονται ατομικά οι παίκτες και γι’ αυτό δεν αναφέρονται ονόματα, όμως δεδομένο είναι ότι η ομάδα λειτούργησε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν να έχουν θετική συμβολή στο αποτέλεσμα.

Εξαιρετική προσπάθεια και από την ομάδα του Νικηφόρου που έδειξε ότι κάθε άλλο παρά τυχαία βρέθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Πολύ καλά οργανωμένη και αρμονικά δεμένη ομάδα διεκδίκησε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΜΙΝΙ 2014-2015

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ

ΑΚΤΥΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΕΔΕΜΑΔΗΣ ΑΔΑΜ, ΔΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΛΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ (Δ.), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣ (Δ.), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΤΣΙΝΤΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΙΔΩΝ.



πηγή φωτο: omadanet.gr

Νεότερη Παλαιότερη