ΓΣΑΠ: Εγινε το πρώτο βήμα

gsap_logo

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

ΓΣΑΠ – ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ : 64-59

Δεκάλεπτα: 24-13, 18-15, 11-16, 11-15

Με την χθεσινή νίκη η “Αγία” (20/4/2015) έκανε το πρώτο βήμα, το οποίο της επιτρέπει να πιστέψει ακόμα περισσότερο στον εαυτό της και να πετύχει μια επική ανατροπή. Την Πέμπτη 23/04 και ώρα 20.00 στο γήπεδο της Πεύκης θα επιχειρήσει να “σπάσει” την έδρα της και να μεταφέρει ξανά τον τελικό στο Κοντόπευκο.

Στον χθεσινό αγώνα (20/4/2015) οι αθλήτριές μας μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένες να μην επιτρέψουν στις αντίπαλές τους να ελπίσουν στη νίκη. Με εκρηκτικό α’ δεκάλεπτο και συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, έβγαλαν την Πεύκη από τον ρυθμό της και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 42-28. Στο β’ ημίχρονο η Πεύκη προσπάθησε περισσότερο, αντιμετώπισε το πρέσινγκ της Αγίας, ανέβηκε η απόδοση της Κεμαβόρ (στο πρώτο δεκάλεπτο σημείωσε 2 πόντους και τους υπόλοιπους 11 στο β’ ημίχρονο), αλλά δεν πλησίασε ποτέ λιγότερο από τους 5 πόντους την Αγία. Η ομάδα μας έβγαλε φοβερό πάθος και έπαιξε τρομερή άμυνα σε όλο το μήκος του γηπέδου. Επιθετικά ήταν σούπερ στο α’ ημίχρονο (42 πόντοι), αλλά στο β’ υποχώρησε (πέτυχε μόνο 22), εξ’ αιτίας κυρίως της αντίδρασης της Πεύκης, αλλά και της κούρασης. Τελικά κατάφερε να μην κινδυνεύσει και να πάρει το ροζ φύλλο.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στους προπονητές για την νίκη και την τεράστια προσπάθεια.
Να σημειώσουμε ότι τον χθεσινό αγώνα παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλαθλοι, οι οποίοι γέμισαν την κερκίδα σε σημείο να μην πέφτει “καρφίτσα”. Ανάμεσα σε αυτούς διακρίναμε –συγγνώμη αν ξεχνάμε κάποιους- τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Μανώλη Πέπονα, την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Αγ. Παρασκευής Αύρα Μπασακίδου, τον Γ.Γ της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο, τον Α’ αντιπρόεδρο και πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ Γιώργο Κομπορόζο, πολλούς παράγοντες αθλητικών σωματείων της Αθήνας, προπονητές, αθλήτριες, αλλά και πολυπληθή ομάδα κοριτσιών των Ακαδημιών μας, τα οποία υποστήριξαν την ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

ΓΣΑΠ : Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Ρεντζεπέρη 19, Γκάνια, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 6, Λαψάνα, Βελούδου 6, Λωσταράκου 4, Μαστρογιαννίδου 7, Κανιαδάκη, Γιουκάκη 13(1), Κούκη, Μερισιώτη 4.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ : Προπονητές : Κοντομηνάς, Ψυχουντάκης
Γαλιατσάτου 4, Κουρέτση 5, Καλαντζή, Τσουμάνη 8, Μονογυιού, Κεμαβόρ 13(2), Γιακουμάτου 2, Παπαδή, Πετυχάκη 15, Βλάχου 4, Χαϊκάλη 6(1), Ψωμά 2.
Νεότερη Παλαιότερη