Συγχαρητήρια του Δημάρχου Γ. Σταθόπουλου στην ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ

gunaikeia omada_dimarhos2

Εχθές Τετάρτη 29/04/15 στις 19.30 ο Δήμαρχος δέχθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόσκλησή του, τις αθλήτριες της ομάδας γυναικών, τους προπονητές και μέλη του ΔΣ του ΓΣΑΠ και τους εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που κατέκτησαν και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή δήλωσε, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον αθλητισμό της Αγίας Παρασκευής και την πόλη συνολικά.

Σαν ένδειξη της εκτίμησής του προς την γυναικεία ομάδα ο Δήμαρχος προσέφερε σε κάθε μια αθλήτρια από ένα τριαντάφυλλο.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συμπαράστασή του προς τον Σύλλογο και ζήτησε επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή του κλειστού προπονητηρίου που έχει υποσχεθεί η Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε να λυθεί το πιο βασικό εμπόδιο για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας, που είναι η έλλειψη αθλητικών χώρων.

Από την μεριά του ο ΓΣΑΠ προσέφερε στον Δήμαρχο αναμνηστική αθλητική φανέλα με τις υπογραφές όλων των αθλητριών, των προπονητών και των παρισταμένων μελών του ΔΣ και ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Εκτός από τον Δήμαρχο, στην εκδήλωση αυτή, παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών κ.κ. Σ. Παπαγεωργίου και Ε. Πετσατώδη. Από την πλευρά του ΔΣ του ΓΣΑΠ παρευρέθησαν ο πρόεδρος Γ. Καράμπελας, ο γραμματέας Σ. Σταύρου, ο έφορος της γυναικείας ομάδας Α. Λαχανάς, η βοηθός του Π. Φωτίου και τα μέλη Β. Λούκας και Ν. Γκάνιας. Οι αθλήτριες που τιμήθηκαν ήσαν οι Γιουκάκη (αρχ.), Ρεντζεπέρη, Μαστρογιαννίδου, Χαρίτου, Βελούδου, Τσιαδή, Μερισιώτη, Λωσταράκου, Γκάνια, Κούκη, Κανιαδάκη, Λαψάνα, Πεσκατζίου και οι προπονητές Π. Αναγνωστόπουλος και Γ. Στρατάκος.

 

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ


Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας


Γιώργος Καράμπελας                          Σταύρος Σταύρου


 

gunaikeia omada_dimarhos1

 
Νεότερη Παλαιότερη