Μια ανάσα πριν το πρωτάθλημα για την ομάδα του ΓΣΑΠ

gsap_logo

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ !

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣΑΠ : 50-54

Δεκάλεπτα : 12-23, 14-06, 08-11, 16-14

Ομάδα από ατσάλι, για άλλη μια φορά χθες βράδυ στην Πεύκη, η “ΑΓΙΑ”. Ξεπέρασε νεύρα, άγχος, τραυματισμούς και ισοφάρισε το σκορ των αγώνων πλέϊ-οφς σε 2-2 αποδεικνύοντας ότι ΜΠΟΡΕΙ. Φυσικά αυτό πρέπει να το δείξει και την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 21.30 στο ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ.

Στο α’ δεκάλεπτο, εκρηκτικό και πάλι το ξεκίνημα, μπήκαμε οδηγός στην κούρσα. Στο β’ δεκάλεπτο όμως είχαμε τον τραυματισμό της Γιουκάκη (ελαφριά διάσειση), ο οποίος επηρέασε αρνητικά την ομάδα και είχαμε πολλά άστοχα σουτ και βιαστικές ενέργειες. Όμως η άμυνα εξακολούθησε να είναι εξαιρετική με αποτέλεσμα να μπούμε στο β’ ημίχρονο με μικρό προβάδισμα τριών πόντων (26-29). Η Πεύκη βρήκε την ευκαιρία στην αρχή του γ’ δεκαλέπτου με ένα μικρό σερί 5-0 να περάσει για πρώτη , αλλά και τελευταία, φορά μπροστά στο σκορ με 31-29. Η ομάδα μας, με την συμμετοχή πλέον και της Γιουκάκη, έκανε ένα σερί 8-0, έφερε το σκορ στο 31-37 και “αποκατέστησε την τάξη”. Μέχρι το τέλος του αγώνα διατηρήσαμε το προβάδισμα, το οποίο κυμαινόταν από 4 έως 8 πόντους για να πανηγυρίσουμε με το σφύριγμα της λήξης το τελικό 50-54.

Οι αθλήτριές μας πανηγύρισαν την νίκη σε μια αγκαλιά με προπονητές και διοίκηση και την αφιέρωσαν ως δώρο στον πρόεδρο του ΓΣΑΠ που χθες είχε την ονομαστική του εορτή. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι η σημασία της είναι μόνο ότι μας έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 σε έναν τελευταίο αγώνα την Δευτέρα στο Κοντόπευκο.  Η ομάδα μέχρι στιγμής έκανε ένα άθλο. Ανέτρεψε το σε βάρος της 2-0 σε 2-2 και έφτασε στην πηγή! Τώρα όμως πρέπει να πιεί και νερό! Και αυτό θα γίνει με δουλειά, με αυτοσυγκέντρωση, με συγκέντρωση κάθε ικμάδας των δυνάμεων μας, με σεβασμό στον αντίπαλο, ο οποίος είχε φτάσει πριν από εμάς στην πηγή. Όμως νερό δε ήπιε ακόμα. Και φιλοδοξεί προφανώς να το κάνει μέσα στο γήπεδό μας. Αλλά για τρίτη – και φαρμακερή – φορά δεν πρέπει να του το επιτρέψουμε!

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ: Προπονητές : Κοντομηνάς, Ψυχουντάκης
Γαλατσιάτου 3(1), Κουρέτση 4, Καλαντζή, Τσουμάνη 2, Μονογυιού, Κεμαβόρ 16(3), Γιακουμάτου, Πετυχάκη 6, Βλάχου, Χαϊκάλη 19(2), Ψωμά.

ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Ρεντζεπερη 16, Γκάνια 1, Χαρίτου 2, Τσιαδή 2, Λαψάνα, Βελούδου 9, Λωσταράκου 1, Μαστρογιαννίδου 10, Κανιαδάκη, Γιουκάκη 11, Κούκη, Μερισιώτη 2.
Νεότερη Παλαιότερη