Αποτελέσματα αγώνων των ομάδων του ΓΣΑΠ

gsap

Τα αποτελέσματα των αγώνων των ομάδων σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής έχουν τα εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΓΣΑΠ – ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (59-42)

Δεκάλεπτα : 18-11, 15-10, 13-11, 13-10

Εύκολο και ευχάριστο βράδυ για την ομάδα μας χθες στο Κοντόπευκο. Ο αγώνας ήταν “μονόδρομος” με την ομάδα μας να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ, το οποίο διευρυνόταν συνεχώς. Όμως χθες βράδυ το Περιστέρι είχε την τιμητική του. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Γ.Σ. νίκησαν την Πεύκη και τον Ζωγράφου αντίστοιχα, ενώ ο Αμύντας νίκησε στην παράταση τον Προμηθέα. Έτσι η ομάδα μας παραμένει πρώτη, με τον ισόβαθμο Αμύντα δεύτερο, την Πεύκη Τρίτη και τρείς ομάδες Ζωγράφου, Προμηθέας και ΑΕΚ Περιστερίου ισόβαθμες στην 4η θέση (!). Την επόμενη Δευτέρα η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας στην Ν. Ερυθραία με τις Αμαζόνες, ενώ την ίδια στιγμή “σφάζονται” η Πεύκη με τον Αμύντα. Πάντως η ΑΕΚ Περιστερίου λογικά θα κάνει τρείς νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια και αναμένεται να “πιάσει” τους 37 βαθμούς. Θα είναι αρκετοί για να εκτοπίσει Ζωγράφου ή Προμηθέα από την τετράδα; Θα δούμε.

ΓΣΑΠ : Προπονητές: Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια, Χαρίτου 11(3), Τσιαδή 8, Κούκη, Βελούδου 2, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 19, Πεσκατζίου, Γιουκάκη 3(1), Λαψάνα, Μερισιώτη 8.

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Προπονήτρια : Κατρά

Βουλκίδη 4, Λάζου, Μολφέτα 4, Γαργαρέτα, Γάλλου, Γκρίτζαλη 13 (1), Μίχου 5, Χαλικιά 13, Πολίτη, Καζαντζιόγλου 3(1), Γαβριήλ, Σεμένογλου.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΚΑΟ – ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΓΣΑΠ:  50 – 42 

15-06, 14-15, 13-16, 8-5

Παιχνίδι χωρίς πάθος στην αρχή στο πρώτο και στο τέλος στο δ’ δεκάλεπτο. Το γεγονός ότι στο β’ και γ΄ δεκάλεπτο το επιμέρους σκορ ήταν υπέρ μας, δείχνει ότι αν τα κορίτσια έκαναν λιγότερα λάθη και λιγότερες άστοχες βολές θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Η αντίπαλη ομάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ σε όλο τον αγώνα, με τη διαφορά να αυξομειώνεται ανάλογα με την ένταση της προσπάθειας των κοριτσιών μας και το βαθμό συγκέντρωσής τους στο παιχνίδι. Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή 15/3 εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.


ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:  Προπονητής: Κουκής

Σεββά, Σκεμπετζή, Δούρου 23(2), Αλεξανδρή, Βαγδατλή 4, Αστέρου 7, Ντακώστα 4, Μαργαρή, Κάβουρα 3, Γεωργίου, Ξουρίδα 9.

ΓΣΑΠ:   Προπονητής: Πλαγιαννάκος

Λαψάνα 6, Λούκα 2, Κανιαδάκη, Τραυλού 2, Κουσίνα, Σιγιώργη 16, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 6, Κούκη 4, Καράμπελα 5, Μπολτσή 1.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ : 52 – 22

Δεκάλεπτα : 12-09, 14-02, 13-07, 13-04

 Τέλος στο όνειρο της παραμονής για τις κορασίδες μας, μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από το Γέρακα. Μετά το καλό ξεκίνημα της πρώτης περιόδου, ήρθε η πλήρης αδυναμία στο σκοράρισμα, γεγονός που γέμισε με άγχος τις αθλήτριες μας με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να ανακάμψουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Αφήνουμε λοιπόν την κατηγορία με πολύ καλές εντυπώσεις για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας όλη τη σεζόν και ρεκόρ 9 νίκες και 13 ήττες. Μάλιστα ισοβαθμήσαμε στην 9η θέση με το Γαλάτσι, το οποίο όμως είχε καλύτερη διαφορά στο σκορ στα μεταξύ μας παιχνίδια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή μας για την προσπάθεια που  κατέβαλαν όλη τη χρονιά όπου παρά τις δυσκολίες (μικρό ρόστερ, τραυματισμοί, ασθένειες) πάλεψαν μέχρι τέλους για την παραμονή!

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ : ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΤΣΑΦΑΡΑΣ

ΒΛΑΧΟΥ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΑΦΑΡΑ, ΠΕΠΠΑ, ΧΕΙΛΑΚΗ, ΚΑΖΔΑΓΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΝΔΑΛΟΥ, ΓΚΟΥΤΣΟΥΛΑ, ΚΑΚΟΥΔΗ, ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

ΓΣΑΠ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΠΛΩΤΑ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΣΦΗΚΑ, ΚΑΡΤΑΚΗ, ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ, ΚΟΥΚΗ, ΛΑΧΑΝΑ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΚΟΡΩΠΙ – ΓΣΑΠ : 45-31

Με δυναμισμό και πείσμα μπήκαν τα κορίτσια μας στον αγώνα φτάνοντας το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο 12-8. Το δεύτερο δεκάλεπτο προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι φτάνοντας τελικά στο σκορ 25-20.

Όμως πολλές άστοχες βολές και αρκετά λάθη μας άφησαν πίσω στο 3 δεκάλεπτο φτάνοντας στο 36-25. Δυστυχώς η διαφορά ανέβηκε περισσότερο στην τέταρτη περίοδο αφήνοντας μας πίσω με τελικό σκορ 45-31.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Παρασκευή 13-03-2015 ώρα 19.15 στην έδρα μας με το Λαγονήσι.

ΚΟΡΩΠΙ :Προπονητής : Παπαμιχάλης

Μπεμπάνα,Κολλιαδήμα,Παπανικολάου,Σκουρλη,Χριστοδούλου,Βιτάκη,Ιάκου,Τσιπλάκη,Γκίκα,Θεοχάρη,Βλαχάκη,Κούτσι.

ΓΣΑΠ : Προπονητής : Χριστοδούλου

Ανδρικοπούλου, Βασιλείου, Πλώτα, Αναγνώστου, Σφήκα, Χονδροπούλου, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ξηραδάκη , Κακοσούρη, Τσιτρά, Κυρκοπούλου.
Νεότερη Παλαιότερη