Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση του ΓΣΑΠ

gsap_synestiasi

O Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 την καθιερωμένη ετήσια συνεστίασή του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου μας που έγινε το Σάββατο το βράδυ στην γνωστή ταβέρνα “Χρήστος” (Δ. Πλακεντίας). Πάνω από 150 άτομα, μικροί και μεγάλοι παραβρέθηκαν, έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και διασκέδασαν καλόκαρδα μαζί με την ομάδα γυναικών, τους προπονητές και πολλές αθλήτριες των υποδομών μας.

gsap_logoΤην συνεστίαση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) και δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο πρώην Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Τίμος Κωστόπουλος, Κατερίνα Φλατσούση και Μιχάλης Γαβράς, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β’ Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΓΣΑΠ Θανάσης Φαλούκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Βασίλης Σαββίδης, η πρόεδρος και η γραμματέας της Ένωσης Γονέων Αύρα Μπασακίδου και Εύη Χατζοπούλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μανώλης Πέπονας και ο πρώην πρόεδρος του ΓΣΑΠ Βαγγέλης Λημνιάτης.

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν με το κέφι τους και την οικονομική συνδρομή τους τους σκοπούς του ΓΣΑΠ.
Νεότερη Παλαιότερη