Έσκισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΣΑΠ

2015 02 03_gsap2

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: “Αγία - Μαγεία”

ΓΣΑΠ – ΑΕΚ Περιστερίου 70-56

Δεκάλεπτα: 24-14, 24-15, 12-16, 10-11

Η “Αγία” ήταν πράγματι “μαγεία” στο α’ ημίχρονο του χθεσινού αγώνα. Πέτυχε 48 πόντους, με πολύ ωραίο μπάσκετ, ομαδικό πνεύμα και υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Χαρήκαμε επιθετικές φάσεις, παίξαμε καλή άμυνα και γενικά δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να “επιστρέψει” σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα, ακόμα κι όταν, απολύτως φυσιολογικά, στο β’ ημίχρονο χαμηλώσαμε το ρυθμό μας. Συγχαρητήρια σε όλες καθώς και στους προπονητές μας για την χθεσινή εμφάνιση.

Με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής άρχισε να ξεχωρίζει η τετράδα των πλέϊ – οφ, (Αγία και Αμύντας 27, Προμηθέας και Πεύκη 26, ΑΕΚ και Ζωγράφου 24, Ηλιούπολη 23), με τον Ζωγράφου και την Ηλιούπολη να χάνουν χθες και άλλο έδαφος. Φυσικά, τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Για την ομάδα μας ακολουθεί μια σειρά από καυτά ντέρμπι, με πρώτο το παιχνίδι με τον συγκάτοικό μας στην κορυφή της βαθμολογίας ΑΟ ΑΜΥΝΤΑ εκτός έδρας την Δευτέρα 9/02/15.

ΓΣΑΠ : Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 13, Γκάνια 6(2), Χαρίτου 6(1), Τσιαδή 5(1), Τουρνατζή, Βελούδου 2, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 16, Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 20(4), Κούκη, Μερισιώτη.

ΑΕΚ Περιστερίου : Προπονητές : Καλαϊτζάκη, Σόφου

Στρατικοπούλου, Σκεπετάρη, Αθανασίου, Πατέλη, Γκούρμα 4, Ζουρνή 15, Μουστάκα 8, Κουγιουμτζίδου 4, Κασνέστη 18(2), Κελλάρη, Τσίπρα 7, Μαλαπάνη.

 

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΕΥΝΙΚΟΣ - ΓΣΑΠ : 58 – 53

Δεκάλεπτα: 09-09, 17-13, 17-13, 15-18

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στον χθεσινό αγώνα με τον Εύνικο. Αξιοσημείωτο είναι ότι ήμασταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μελανό σημείο τα τρία πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου. Οι λάθος πάσες – που παραμένουν η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας μας - και οι όχι καλές άμυνες άνοιξαν την διαφορά του σκορ. Τα κορίτσια όμως πίστεψαν στην ανατροπή και πλησίασαν στα τελευταία λεπτά στους τρεις πόντους, χωρίς όμως δυστυχώς να καταφέρουν να πάρουν την νίκη. Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας την Κυριακή στις 8/2 με τον Άρη Πετρούπολης.


ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ : Προπονητής : Βελτσίστας

Σκαματζούρα 18(1), Σαράντου, Σχίζα 6, Μέτσο Μεχμεται 7, Μπούη, Ρούσσα, Γάτου, Αλεξίου 18(4), Σχίζα 2, Τσέρο 7.

ΓΣΑΠ : Προπονητής : Πλαγιαννάκος

Λαψάνα 16(1), Λούκα, Κανιαδάκη, Τραυλού, Μπόλτση, Κούτρη, Σιγιώργη 15, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 6, Κούκη, Κουσίνα 5, Καράμπελα 11.

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΓΣΑΠ:  40 – 28 

Δεκάλεπτα: 16-06, 10-11, 08-06, 06-05

Το πολύ κακό ξεκίνημα της πρώτης περιόδου αποσυντόνισε τα κορίτσια μας με αποτέλεσμα να μη βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πέρα όμως από τον κακό ρυθμό ήρθαν και οι πολλές άστοχες ελεύθερες βολές (περίπου 22 ήταν χαμένες!!) οι οποίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως η ομάδα των Μελισσίων φάνηκε ποιο έτοιμη για τον κρίσιμο αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη. Τώρα τα περιθώρια για την ομάδα μας στενεύουν και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (Σάββατο 7/2/15 19:30) για να ελπίζουμε σε παραμονή στην κατηγορία.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Προπονήτρια :Σκαρόγιαννη

Κάββουρα, Κατσαβάρου Ε., Κατσαβάρου Ι., Κατσίγιαννη, Ξουρίδα, Μπούγου, Νικίδη,Αστέρου, Τριανταφύλλου, Ντακόστα, Νικολέτου, Κριεκούκη.

ΓΣΑΠ: Προπονητής : Πλαγιαννάκος

Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

 

ΜΙΝΙ Γαλάτσι - ΓΣΑΠ 41-28

Δεκάλεπτα: 17-02, 08-08, 08-10, 08-08

Ο χθεσινός αγώνας ήταν ισορροπημένος για τις δύο ομάδες από το β’ δεκάλεπτο και μετά, γιατί στο α’ δεκάλεπτο έγειρε ολοκληρωτικά υπέρ του Γαλατσίου (17-2). Στο καταστροφικό αυτό δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν απούσα, χωρίς ομαδικότητα και αυτοσυγκέντρωση. Παρόλο λοιπόν που τα πράγματα διορθώθηκαν από το β’ δεκάλεπτο, στάθηκε αδύνατον για τα μικρά μας να “γυρίσουν” τον αγώνα. Το πάθημα να γίνει μάθημα.

Γαλάτσι : Προπονήτρια : Γιαννούλη

Ταραντίλη, Αντωνιάδου, Μπαρκούκη, Ζαράνη, Πλιάτσικα, Τίγκα, Τριανταφύλλου, Παναγίδη, Τσούφη, Κοροβέση, Φλώρου.

ΓΣΑΠ : Προπονήτρια : Γιουκάκη

Πλώτα, Λούκα, Πανταζή, Κακοσούρη, Γρηγορίου, Κυρκοπούλου, Μπουντουροπούλου, Καρτάκη, Καρακατσάνη, Ανδρικοπούλου, Λαχανά, Σαραντάκου, Κατωμέρη.
Νεότερη Παλαιότερη