Tέσσερις αγώνες και τρεις νίκες για τον ΓΣΑΠ

2015 01 20_gsap

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΓΣΑΠ : 62-68

Δεκάλεπτα : 20-25, 13-13, 14-15, 15-15

Δύσκολα πήρε την νίκη η ομάδα μας εκτός έδρας στο Γαλάτσι. Παρόλο που από την αρχή πήραμε την πρωτοπορία στο σκορ και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος, δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ, εξ’ αιτίας αφενός της κακής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας και αφ’ ετέρου της έξοχης απόδοσης των αδελφών Βιτζηλαίου, τις οποίες δεν καταφέραμε να σταματήσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Η ομάδα παρουσίασε αστάθεια στην απόδοσή της από πεντάλεπτο σε πεντάλεπτο και πήραμε την νίκη με αρκετό άγχος. Βεβαίως διατηρηθήκαμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αμύντα, όμως με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί να κρατηθεί σ’αυτήν. Συγχαρητήρια στο Γαλάτσι για την εμφάνισή του.

ΓΑΛΑΤΣΙ : Προπονητής : Θεοδοσίου

Ζυγογιάννη, Κωστοπούλου 2, Παγώνη 4, Βιντζηλαίου Α. 26(1), Βιντζηλαίου Σ. 20(1), Κουρατσυκ,, Δήμα 2, Πρωτονοταρίου 4, Πολίτη 4.

ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 9, Γκάνια 2, Χαρίτου 8(1), Τσιαδή 13, Τουρνατζή, Βελούδου, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 18, Πεσκατζίου 12, Γιουκάκη 6(1), Κούκη, Μερισιώτη.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 38 - 56


Δεκάλεπτα: 10-16, 9-11, 9-12, 10-17


Αρκετά καλή η εμφάνιση των κοριτσιών μας στο παιχνίδι με τη ΜΕΝ Ιλίου. “Αναγνωριστικά” θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα πρώτα δύο δεκάλεπτα, με περισσότερη συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας “αέρα” για λιγότερο αγχωμένες επιθέσεις. Η άμυνα ήταν ικανοποιητική σε όλο το παιχνίδι. Εστιάζουμε στις αρκετές καλές φάσεις, στην ομαδικότητα, στον καλό αγωνιστικό χαρακτήρα και στη θετική ψυχολογία των κοριτσιών. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και καλύτερα. Επόμενη αγωνιστική στις1/2 με τον Εύνικο εκτός έδρας.


ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ: Προπονήτρια: (Λωïζου)


Βλάχου 1, Αργυρού 3 (1), Καρακίτσου 21 (1), Καραγιαννάκου 3, Τσέντζου 9, Κατσογιάννου, Τσαγκαράκη, Παπαστρατή, Τσώκου Αικ., Γιατρά 1, Βλάχου.


ΓΣΑΠ: Προπονητής: (Πλαγιαννάκος)


Λαψάνα 17, Λούκα, Κανιαδάκη 6, Τραυλού, Κουσίνα 4, Κούτρη 2, Σιγιώργη 17, Σταθέλου 2, Κούκη, Καράμπελα 8, Μπόλτση.


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΣΑΠ: 69 - 20 (33 - 8)

Παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία κριτική το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο. Τα κορίτσια μας μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού φοβισμένα με αποτέλεσμα να βρεθούν από την πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ με 19-4. Και οι υπόλοιπες τρεις περίοδοι κύλησαν με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό. Από την επόμενη αγωνιστική (24/1, 19:30) εντός έδρας με το Μελά, ξεκινά για την ομάδα μας μια σειρά αγώνων, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας μας στην Α’ κατηγορία. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Προπονητής : Παναγόπουλος

Κασδαγλή, Τσινάσα, Φωτοπούλου, Φρίμα, Φάρου, Κακούρη, Αναστασίου, Σελούλη, Παπαγεωργοπούλου, Πράπα, Γκαγκανάτσου, Παρασκευοπούλου.

ΓΣΑΠ: Προπονητής : Πλαγιαννακος

Aνδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά

ΜΙΝΙ ΓΣΑΠ – ΑΜΥΝΤΑΣ : 28 – 26

Δεκάλεπτα: 05-03, 12-22, 08-01, 03-00

Τα ΜΙΝΙ μας πήραν τη νίκη, ανατρέποντας την διαφορά που πήρε ο ΑΜΥΝΤΑΣ στο β’ δεκάλεπτο στο οποίο δεχθήκαμε 22 πόντους (!). Όμως με μια γρανιτένια άμυνα στο β’ ημίχρονο στην διάρκεια του οποίου δεχθήκαμε μόνο ένα (1) !! πόντο, καταφέραμε να περάσουμε μπροστά λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Θα πούμε άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη, όμως θα πρέπει, με τις οδηγίες της προπονήτριάς τους, να διορθώσουν τα λάθη τους και κυρίως να παίζουν ομαδικά και να μην φοβούνται να σουτάρουν. Επόμενη αγωνιστική στις 01/02/15 στο Γαλάτσι στις 14.45.

ΓΣΑΠ : Προπονήτρια : Γιουκάκη

Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Λαχανά, Καρτάκη, Μπουντουροπούλου, Πανταζή, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Σαραντάκου, Γρηγορίου, Κλεισιάρη.

ΑΜΥΝΤΑΣ : Προπονήτρια : Κιτσοπανίδου

Χατζηνικολή, Πετρούνα, Σιούτη, Καράντζαλου, Χόντζα, Πετρουδάκη, Ανανία, Καραδήμου, Μαντζιώρη, Φωτεινάκη.

2015 01 20_gsap1
Νεότερη Παλαιότερη